Macronov pes je med srečanjem članov vlade dvignil zadnjo tačko ob kamin v Elizejski palači

Macronov pes je med srečanjem članov vlade dvignil zadnjo tačko ob kamin v Elizejski palači (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
23. 10. 2017

Psa Nema francoskega predsednika Emmanuela Macrona so kamere ujele, kako je svojo potrebo opravil kar v kamin v Elizejski palači. To se je zgodilo med srečanjem Macrona s tremi člani francoske vlade, ki so se ob Nemovem glasnem in dolgem uriniranju očitno zabavali, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"To pa ni ravno običajno," se je Macron odzval na Nemov podvig med srečanjem, ki ga je posnela televizija LCI. "Ali to pogosto počne?" je nato vprašal eden od nižjih ministrov. "Ne, očitno ste povzročili povsem nenavadno obnašanje mojega psa," jim je smeje odvrnil Macron.

Nemo, dve leti star križanec med labradorcem in grifonom, je pogosto prisoten na uradnih srečanjih Macrona in njegove žene Brigitte. Par ga je posvojil avgusta iz zavetišča.

Vendarle pa Nemo ni prvi pes v Elizejski palači, ki se "ne zna obnašati". Psi Nicolasa Sarkozyja naj bi povzročili za več tisoč evrov škode na pohištvu v palači, še poroča AFP.

Priporočamo