Raay med koncertom presenetil z nepričakovano potezo, šel je med občinstvo in ...

1. 9. 2023
Deli
Raay med koncertom presenetil z nepričakovano potezo, šel je med občinstvo in ... (foto: Arhiv Ruske dače)
Arhiv Ruske dače

Duo Maraaya je navdušil na odru popolnoma razprodane Ruske dače.

Glasbena zakonca Marjetka Vovk in Raay, znana kot Maraaya, sta lani v Ruski dači ob stoječih ovacijah po čarobnem, s čustvi obarvanem koncertu obljubila gostom, da se letos vrneta. Obljubo sta držala. Gostje prav tako.

Na odru popolnoma razprodane Ruske dače sta z bendom popeljala publiko skozi vse njune glasbene vrhunce, od zgodnje kariere, ki si jo delita že 20 let, do zadnje pesmi, ki še ni bila zapeta v živo pred publiko.

Marjetka je tudi tokrat s solzami v očeh delila nekaj svojih najbolj osebnih razmišljanj, medtem ko je Raay obiskovalkam razdelil sončnice z Marjetkinega vrta, kasneje pa še izjemno prepričljivo in ob navdušenem aplavzu publike skočil v čevlje Jana Plestenjaka.

Koncert je minil, kot bi mignil, pa je bilo zato treba uspešnico 1000 let zapeti dvakrat. Spomnimo, da je širša javnost refren pesmi imela priložnost prvič slišati v uspešnici Ja, Chef! leta 2021, in sicer v odjavni špici vsake epizode. V dobrih dveh letih ima videospot za pesem na YouTube že več kot 2 milijona ogledov.

Marjetka in Raay na svojih koncertih vedno navdušita zbrane. Lani se je v Ruski dači nekaj lepega rojevalo, letos pa se je izkazalo, da je gotovo ljubezen. Prihodnje leto načrtujeta vseslovensko turnejo, v okviru katere se bosta spet ustavila tudi v Ruski dači.

Maraaya: "Bodi, kar si, iz mesa in krvi, brez filtrov in skrbi!"

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk