Marko Gorela je kuhar z istrsko domišljijo. Razvija jo v najmodernejšem bistroju ob portoroški promenadi, Istrian bistro &Tapas baru. Tam vas čaka sodobno kulinarično razvajanje po povsem dostopnih cenah.
Skoraj 27-letni gurman in velik ljubitelj istrskega pršuta je bil pretekli teden povabljen v Italijo med najboljše mlade kuharje v regiji Alpe Adria.
Skupaj s 6 italijanskimi kuharji je pripravil večerjo za elitne kulinarične goste, med katerimi je bil tudi Tomaž Kavčič. »To je potrditev za celoletno delo, potrditev, da z ekipo Istrian bistro &Tapas bar dobro delamo,« je ponosen Gorela, ki je za 72 kulinaričnih strokovnjakov pripravil tretjo predjed v 7-hodnem meniju.
Brancin Fonda s tartarjem zažganih kumar, marinirano lubenico v brinjevcu in z gelom rumenjakov. Bi jo radi poskusili? Pridite v Istrain bistro &Tapas bar v središču Portoroža, kjer vas čaka tudi prenovljena poletna ponudba, dostopna prav vsakomur.