Marsikoga bo zanimalo: TO je položaj, ki kar 75 % žensk VSAKIČ spravi do vrhunca

Marsikoga bo zanimalo: TO je položaj, ki kar 75 % žensk VSAKIČ spravi do vrhunca (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
24. 9. 2022

Oooo, ja! Tole bo (če še ni 😉) hitro postal vaš najljubši položaj za doživljanje vrtoglavih vrhuncev.

Dozdajšnje raziskave so pokazale, da lahko le 25 % žensk doživi orgazem v katerikoli različici položaja, pri katerem je partner zgoraj.

No, kot poroča Cosmopolitan, pa se bodo kar tri od štirih (tj. vrtoglavih 75 %) strinjale, da je enak položaj, le da partnerja zamenjata vlogi, prava mojstrovina v primerjavi z ostalimi!

Ja, prav ste razumeli, govorimo o t. i. kavbojki!

Oziroma obrnjenem misionarskem položaju, ki ne bo le olajšal vaše poti do orgazma (in to ne kakršnegakoli), ampak se boste med njim počutili kot prava seks boginja!

Kavbojka je ustvarjena za ženske, ki so rade pri seksu glavne. Poleg popolnega nadzora nad partnerjem in občutka moči, je ta položaj tudi strasten, prijeten in noro orgazmičen.

Zakaj je tako uspešen?

Za razliko od moških, ki orgazem doživijo precej lažje, ženska za svoj vrhunec potrebuje nekoliko več kot le penetracijo.

Veliko bolj se je namreč potrebno posvetiti stimulaciji klitorisa (s katerim se med gibanjem v svojem tempu drgneš od njegovo sramno kost), kar pa je v položaju, ko ste zgoraj, zelo enostavno izvedljivo. 

Preberite več na Cosmopolitan.si