Med glasniki Krilc sta tudi Katarina Čas in Alenka Godec!

18. 11. 2015
Deli
Vaše darilo ima lahko trojno moč. Obdari vam pomembno osebo, osreči pomoči potrebno bitje in zmanjša nepotrebno onesnaževanje okolja. Krilca so tu zato, da vam pomagajo spreminjati svet na bolje.

Ker je pred nami časi velikih obdarovanj, je trenutek pravi, da vas spomnimo na Krilca - darila s čarobno močjo, ki za seboj puščajo sledi sreče, veselja in solidarnosti.

"Krilca so darila z dobrim namenom. V družbi, kjer živimo imajo nekateri vsega preveč, nekateri vsega premalo. Naj bodo Krilca vzklik vsem tistim, ki lahko in ki radi dajo. Osrečimo sebe, ker damo, osrečimo obdarovanca in najpomembneje, osrečimo nekoga, ki pomoč res potrebuje," pravi Katarina.
"Ker še vedno verjamem v čarovnijo. Ker še vedno verjamem v čudeže. Verjamem v dobre ljudi in dober namen. Zato sem prepričana, da bo darilo, ki ga boste izbrali s pomočjo Krilc, zares priletelo v naročje tistega, ki ga najbolj potrebuje in ga bo sprejel z odprtimi rokami, ups tačkami!"

Do danes so Krilca osrečila že skoraj 7.700-krat!

Klovni-zdravniki so v smeh spravili 1353 sob mladih pacientov slovenskih bolnišnic, v Gani je 517 otrok dobilo obvezno šolsko uniformo, v BiH je bilo 1960 m2 območja očiščenega min in drugih nevarnih sredstev in pred uničenjem so zavarovali za dobrih 98 nogometnih igrišč tropskega deževnega gozda.

V zgolj osmih letih so Krilca dobila tudi številne podpornike, med katerimi je tudi kar nekaj znanih Slovencev in Slovenk, ki so postali njihovi glasniki. Med njimi so Manca Košir, Mojca Mavec, Alenka Godec, Katarina Čas, Boštjan Romih, Aljoša Bagola in Edita Cetinski Malnar, če naj jih naštejemo le nekaj. 

Kaj so Krilca?

Gre za posebna, domiselna darila, ki jih v obdarovančevem imenu namenimo za eno od številnih dobrih del po lastnem izboru. S takim nakupom lahko na primer pripomoremo k ohranjanju rastlinskih in živalskih vrst, zmanjševanju revščine v državah v razvoju, boju s podnebnimi spremembami, ali pa razveselimo otroka brez staršev z letno članarino za knjižnico. Tovrstna darila so odlična rešitev za težave, ki se nam porajajo pri kupovanju daril v današnjem tempu življenja: izognemo se nakupovalni mrzlici ob večjih praznikih, ne obremenjujemo okolja, hkrati pa obdarovanca presenetimo na res izviren način. Ta prejme lično oblikovano čestitko z originalno ilustracijo, darovani denar pa gre v celoti za enega od dobrih namenov, ki si ga izberemo sami.

Na www.krilca.si je na voljo 42 daril za vse priložnosti – družinske, prijateljske in poslovne.

Darila pokrivajo različna geografska območja (Slovenijo, države nekdanje Jugoslavije in države v razvoju) ter odgovarjajo na različno socialno in okoljsko problematiko. V katalogu se najde nekaj za vsakogar. Za karkoli se odločimo, z nakupom takšnega darila prav gotovo ne moremo zgrešili.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave