Michael Phelps nas v novem napovedniku za igro Call of Duty popelje v vesolje

Michael Phelps v Call of Duty napovedniku (foto: Call of Duty @ YouTube) Call of Duty @ YouTube
7. 11. 2016

Ko bomo imeli vsega dovolj, bomo zbežali v vesolje, kjer nas čakajo strelska zabava, Michael Phelps in glasbena podlaga z Guns'n'Roses.

Michael Phelps po zaključeni plavalski karieri odkriva ustvarjalne načine, s katerimi si zapolni svoj urnik. Ena teh je vsekakor sodelovanje z založniško hišo Activision pri promociji prihajajoče strelske video igre Call of Duty: Infinite Warfare

Novi CoD prihaja na trg naslednji mesec in kot se spodobi, se je pred izidom pojavil napovednik, da se ljubitelje video iger dodobra ogreje za nakup te težko pričakovane nove nastavitve dolgoletne strelske franšize. 

Igrani napovednik nas postavi v trenutno stanje - smo leta 2016 in vse kaže, da bo to najslabše leto v zgodovini časa. Karikatura stanja se kaže v medijskih naslovih: Kanada zgradila zid na meji, Evopa izstopila iz Evropske unije, predsedniškega kandidata udarili na gobec. Nezadovoljni nad vsem, kar se plete okoli nas, nam preostane le ena rešitev - pobeg v vesolje! Duhovito, če ne celo preroško. In v vesolju nas pričaka divja strelska žurka, v kateri sodeluje tudi olimpijska zvezda - Michael Phelps. Ki se celo pokloni svoji rutini pred tekmo - predklon in zamahovanje z rokami levo in desno.

A tik preden lahko Michael Phelps pokaže svoj strelski talent - medtem, ko v ozadju igra Welcome to the Jungle skupine Guns'n'Roses -, mu nekdo ukrade priložnost ...