Mind Hotel Slovenija - prva izbira številnih zvezdnikov

Mind Hotel Slovenija - prva izbira številnih zvezdnikov (foto:  Nina Dobrilović) Nina Dobrilović
26. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Morje, neokrnjena narava solin, bogata kulinarična ponudba in gostoljubje domačinov so razlogi, zakaj številni za odklop od vsakodnevnih skrbi izberejo prav Portorož.

Tisti, ki poleg udobja iščejo več, nekaj drugačnega, nekaj edinstvenega, izberejo Mind Hotel Slovenija tik ob portoroški promenadi. Najmodernejši med šestimi Hoteli LifeClass Portorož konec maja praznuje prvo leto.

Več kot 74 tisoč gostov iz skoraj 90 držav z vsega sveta se je sprehodilo po hodnikih prenovljenega portoroškega pet zvezdičnega hotela, kjer ste lahko med drugim srečali simpatično Nino Šušnjara, priljubljenega Alena Kobilico in uspešnega poslovneža Iva Boscarola, če ste imeli srečo vas je pozdravil tudi eden najboljših nogometnih sodnikov Pierluigi Collina.

Alen Kobilica v Mind Hotelu Slovenija

Poleg njih so v novem hotelu preživljali počitnice, sestankovali, se udeleževali kongresov, večerjali zdravo mediteransko hrano številni slovenski in tuji poslovneži, športniki in zvezdniki, ki so še posebej navdušeni nad kulinaričnim razvajanjem v IstrianTapas.