'Moj zaročenec je umrl na najin poročni dan, potem pa sem odkrila njegovo skrivno življenje'

23. 5. 2024
Deli
'Moj zaročenec je umrl na najin poročni dan, potem pa sem odkrila njegovo skrivno življenje' (foto: Profimedia)
Profimedia

Smrt je ločila Kaitlin Palmieri in njenega pokojnega zaročenca Erica na dan njune poroke avgusta 2020. Nato jo je presenetilo, ko je odkrila njegove skrivnosti.

Namesto da bi srečna stopila do oltarja, je tisti dan 35-letna Newyorčanka Kaitlin Palmieri ostala ohromljena od žalosti. Njen zaročenec je namreč doživel smrtonosni srčni napad pri 33 letih, le nekaj ur pred samo poročno ceremonijo.

Kmalu je padla v obup, a sledil je nov šok - Eric je živel dvojno življenje. Izvedela je, da jo je njen pokojni zaročenec varal, celo med njuno zaroko. Dvajsetega novembra 2023, na dan, ko bi praznoval svoj 37. rojstni dan, je izvedela, da je Eric, ki je delal kot potujoči finančni svetovalec, imel ljubico na ameriški zahodni obali več kot leto dni pred svojo smrtjo.

"Počutila sem se, kot da sem čustveno ujeta in nisem mogla nikamor pobegniti. Bila sem frustrirana in jezna nanj, a njega ni bilo več," je svoje občutke opisala razočarana Kaitlin. "Obupano sem si želela, da bi mi kdo rekel, da to ni res, a v srcu sem vedela, da je. Hotela sem eksplodirati od jeze," se spominja.

Palmieri je začela hoditi z Ericom po tem, ko je njen nekdanji fant Mike leta 2015 tragično umrl. Ericova izdaja je postala očitna, ko je na Instagramu našla nenavadno sporočilo za svojega preminulega zaročenca. Sprva ni veliko razmišljala o virtualni naključnosti, vsaj ne na začetku. Sprva je ni skrbelo, da se ona in ta druga ženska spominjata dveh različnih mrtvih moških z imenom Eric, ki sta slučajno imela enak rojstni dan.

Kljub temu jo je poklicala in bila presenečena nad resnico. "S to drugo žensko, ki jo je spoznal na internetu, je bil od marca 2019," je izjavila za The Post. Tako je ljubica pokazala žalostni zaročenki sporočila, ki sta jih izmenjevala. Razmerje se je začelo sedem mesecev preden je Eric zaprosil Kaitlin. "Zadnja sporočila so bila ogabna, seksualna sporočila in to ji je poslal sedem dni pred najino poroko," je izjavila.

Do tega trenutka je Palmieri verjela, da je Eric poslan z neba, da je to njena druga priložnost za ljubezen. Namreč, njen fant Mike je leta 2015 umrl na nenavaden način - med praznovanjem njenega 30. rojstnega dne se je spotaknil, padel v nezavest in umrl šest dni kasneje. Na začetku zveze z Ericom je Kaitlin delila svojo žalostno zgodbo in on je bil njena 'rama za jokanje'.

A na koncu je ostala globoko razočarana. "Prvih nekaj dni po tem, ko sem izvedela za njegovo patološko, narcistično vedenje, sem jokala," je izjavila. Po Ericovi smrti je bila prisiljena zapustiti njuno skupno stanovanje v Astoriji, Queens, in se preseliti nazaj k staršem na Long Island, kjer so ji pomagali prebroditi hudo depresijo, anksioznost in posttravmatsko stresno motnjo. "Izgubila sem vse. Vse je njegova krivda, imam vso pravico biti jezna," je zaključila, piše The Post.

Preberite še:

Miha Hercog po ločitvi o Saši Lendero govori tisto, kar so mnogi že dolgo vedeli ...

Neee, takole razkošen avto zdaj vozi Nastja Gabor in tukaj so prve fotografije

Neee, je mogoče, da Saša Lendero takole skriva novega srčnega izbranca

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan