Moški objemajo na 3 različne načine in vsak objem ima svoj pomen, preverite, kakšen je

Moški objemajo na 3 različne načine in vsak objem ima svoj pomen, preverite, kakšen je (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2022

Ljudje lahko druge objamemo prijateljsko, lahko pa z objemom nakazujemo tudi, da si želimo česa več. Preverite, kaj pomenijo trije pogosti moški objemi.

Prijateljski objem

Ti objemi so lahko nekoliko daljši, od tistih, ko nekoga pozdravimo. A navadno pomenijo prijateljsko bližino. Njegove roke se zadržujejo v zgornjem delu vašega telesa. Ponavadi objem izgleda tako, da so vaše roke pod njegovimi rameni, njegove roke pa zaobjemajo vaš ramenski obroč in lopatice.

"Nekaj več" objem

Prijateljski objem lahko hitro postane nekaj več. Če se ob objemu dotikata tudi vajina prsna koša, to lahko nakazuje, da si oba želita dodatne bližine. V kolikor tak objem traja 20 sekund ali več, se v vaju začne sproščati tudi oksitocin - "ljubezenski" hormon, ki je zadolžen za zbliževanje.

Očiten objem

Nekateri objemi so lahko zelo dvoumni, spet drugi pa so izjemno očitni. Če se ob objemu dotikata tudi vajina spodnja dela, to nakazuje, da si oba želita več fizičnega stika drug z drugim. Sploh, če vas moški objame od odzadaj, je to zelo očiten znak, da si želi vaše fizične bližine.

Preberite več na Aktivni.si