Moški so lahko boljši v razmerju kot ženske: Obstaja 6 načinov, v katerih so boljši v igri "ena na ena"

"Hej, draga, tudi jaz imam svoje prednosti! Kdo bi si mislil?!" (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2021

Vemo, da v razmerju ženska podpira vsaj tri vogale. Vemo, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska, ki mu kaže pot. A četudi smo morda pripravljeni sprejeti dejstvo, da so ženske prave mojstrice razmerij, morate priznati, da imajo tudi moški svoje karakterne prednosti, zaradi katerih so morda celo boljši v tej igri ena na ena. Ženske - se strinjate?

1. Moški imajo več potrpljenja

Veliko več potrpljenja. Bi ženska čakala na moškega, če bi si on vzel eno uro, da se uredi in pripravi na odhod in mu potem še ponudila kompliment, da je videti odlično? Bolj verjetno je, da bi moški, ki ga je ženska morala čakati eno uro, v avtomobilu nato celo pot dobival tretma tihe maše in posledični seks embargo za vsaj en mesec. Ali pa - bi se ženska sprehajala s svojim dragim eno uro po oddelku video iger in mu pomagala z nasveti in opombami, medtem ko on strokovno analizira vsak naslov za naslednji nakup, kot to moški počnejo, kadar ženske nakupujejo oblačila?

2. Moškim je vseeno za male stvari

Ja, nogavice so od včeraj zvečer ostale ob kavču - zakaj je to relevantna težava ob pol osmih zjutraj, ko je sta ključna le priprava na službo in odkrivanje, kam so se skrili ključi za avto?

3. Moški ne gojijo dolgotrajnih zamer

Moški ne bo ohranjal v spominu podatka, da je ona deset let nazaj pozabila na njegov rojstni dan. Zato so tudi prepiri v paru običajno tako dolgotrajni in mukotrpni - ker se on prepira o nečem, kar se je zgodilo 30 minut nazaj, ona pa na dan privleče svojo FBI kartoteko in prične odpirati hladne primere, ki so se zgodili med letoma 2002 in 2006. Moški so na tem področju bolj kot otroci - zamerijo, ampak čez 10 minut že pozabijo.

4. Manj verjetno je, da se bo moški do svoje izbranke vedel kot do malega otroka

Ta ženska nuja po vzgoji se večkrat prenaša tudi na njenega odraslega partnerja. Redko boste našli moškega, ki bo svoji izbranki očital, da se je neprimerno oblekla, da naj si očisti čevlje, da naj pospravi za seboj in da mora pod tuš.

5. Moški so bolj pomirjeni s situacijo, v kateri so

Ženske so običajno tiste, ki neprestano silijo, da je potrebno vedno stremeti k še boljšemu - da je potrebno še izboljšati razmerje, še izboljšati hišo, še izboljšati stanje na bančnem računu. Kar je na eni strani vsekakor dobrodošla in potrebna motivacija, pa v svoji nenehnosti pomeni tudi večjo možnost razočaranja. Nesrečnosti. Depresije. Hitro se lahko namreč zgodi, da ženska stremi k popravljanju nečesa, kar popolnoma deluje, to pa lahko zmoti mir, harmonijo in stabilnost romantičnega odnosa.

6. Moški redkeje zavrnejo seks

To, da moški ni sveže obrit, da si zjutraj še ni umil zob in da ga je partnerka ravnokar čudno pogledala, niso razlogi, zaradi katerih bi zavrnil seks. Prisilni celibati običajno izvirajo iz njenih razlogov, zaradi katerih si on v tem trenutku ne zasluži seksa.

Priporočamo