"Mož me je napil in odpeljal v svingerski klub, končalo pa se je takole ..." (izpoved ženske, ki je doživela to izkušnjo)

"Mož me je napil in odpeljal v svingerski klub, končalo pa se je takole ..." (izpoved ženske, ki je doživela to izkušnjo) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2023

"Z leti mu je v postelji postajalo dolgčas, tako da sem se vse pogosteje morala pretvarjati, da sem neka druga oseba. Nato je naredil korak dlje, ko pa sem se še jaz sprostila, so se zadeve spremenile ..." Tako začne izpoved Hrvatica, ki je doživela nevsakdanjo spolno izkušnjo.

Ženska, ki se je že dlje časa počutila nedoraslo soprogovim željam, je sklenila poskusiti nekaj novega. On pa je po tem povsem spremenil mnenje. To je njena izpoved.

"Moja zgodba ni povezana s smučanjem. Z zimo in snegom. Prav nasprotno. Še danes me zajame val topline, ko se spomnim noči s 6. na 7. januar. Po 12 letih zakona se težko spomnim trenutkov, ko sem se tresla od vzburjenja, ko sem začutila ščemenje pri vsakem dotiku in ko sem v eni noči neštetokrat ostala brez sape. Do teh Svetih treh kraljev. Zapomnite si prav to - trije kralji.

Nisem navdušena nad smučanjem, mož je bil tisti, ki naju je vedno vlekel v hribe. Jaz sem za tople destinacije, sonce in palme. Ker je on iz ugledne družine in poln denarja, visoko pozicioniran v družbi, so najine destinacije bile St. Moritz, Lech, Val Thorens ...

Moja menedžerska pozicija in diploma sta mu ustrezali, ko me je predstavljal drugim, a v najinem domu mu je bilo bolj všeč, da sem podložna njegovim željam in predvidljivo zadržana. Z leti ga je to začelo dolgočasiti in v postelji sem se morala pretvarjati, da sem druga oseba, ki bo v njemu zbudila drugačna čustva, nekaj novega in nepredvidljivega.

Ko sva se naveličala teh igric, je hotel narediti korak dlje. Da v najine fantazije vpeljeva tretjo osebo, nato pa še četrto, peto ... Na začetku sem se težko pogovarjala o tem, a po kakšni pijači si je moja domišljija dala duška. Najine seksualne igrice so dobile novo dimenzijo. No, vse sem doživljala kot fantaziranje, vse do tega smučanja ...

Ne bom razkrila destinacije, a mož se je vnaprej pozanimal, ali v bližini obstaja kakšen svingerski klub. Nisem si mislila, da bom končala v njem. Nekega večera sva na predlog mojega moža zapustila najino družbo in odšla na "solo turnejo."

Še sanjalo se mi ni, kaj me čaka. Z avtom sva se odpeljala v bližnji kraj, najprej šla v neki bar, se usedla v separe in naročila steklenico tekile. Mož ni veliko pil, to mi je bilo takoj čudno. Rekel je, da vozi. Meni je to bilo dovolj, zato sem si dala duška. Ker sem veliko spila, sem bila zelo sproščena. Mož je v baru opazil dve punci, takoj mi jih je omenil. "Dobri sta, kaj praviš?," me je vprašal, Rekla sem, da niso slabe ter da mi je blondinka lepša. "Mislim, da ti je bolj všeč druga," sem še dodala. "Ne bi se pritoževal, če bi imel obe v postelji, pa tudi tebi ne bi bilo slabo," mi je šepnil v uho. Rekla sem, da bi mi bilo boljše, če bi se mi v posteljo zavlekla dva fanta.

To ga je malce presenetilo - kot da sem mu dala zeleno luč za nekaj več. Šel je na wc in vzel mobitel, čez nekaj minut se je vrnil in rekel, naj spijem pijačo, ker se bova odpravila. Kam? No, to je presenečenje. Prijel me je za roko, hodila sva hitro, hotel je, da tačas molčim. Ustavila sva se pred veliko kamnito hišo. Pozvonil je, vrata nama je odprla mlada ženska v tradicionalni nošnji. Mož je rekel najin priimek in povabila naju je v notranjost.

Najprej sem pomislila, da sva prišla v nekakšen zasebni bar ali ekskluzivni disko. Glavni prostor je bil glamurozno urejen, ni bilo veliko ljudi, vsi so bili odlično razpoloženi, a nekako preveč intimni. Nič nisem razumela. Eden od gostiteljev, mlad, postaven in simpatičen, je vzel mojo jakno in naju popeljal po prostorih. Nato mi je vse postalo jasno. Naslednji prizor, ki sem ga zagledala, je bila ženska, ki je ležala na veliki postelji. Za njo je bil drugi moški, verjetno njen fant ali mož, v njej pa temnopolti moški. Ja - v njej.

Okrog njih je bilo nekaj parov, ki so vse skupaj sproščeno opazovali. Mož me je pripeljal v svingerski klub! O tem sva sicer govorila v najinih fantazijah, se navduševala nad raznimi scenariji, a nikoli nisem mislila, da bova to res naredila. Meni je že malce popustila tista tekila, zato sem šla do šanka. Mož je prišel za mano in vprašal, ali sem v redu. Rekel mi je: "To je nekaj novega, a prišla sva na pijačo, videla bova, kako je s tem in se vrnila nazaj v sobo. Nič nama ni treba početi, lahko samo malce gledava, prav?" Pomirila sem se in pomislila: Zakaj pa ne? Saj naju nihče ne pozna, lahko si dava malce duška.

"Čakaj, da malce spijem, nisem še dovolj sproščena," sem mu odgovorila. Pustil me je pri šanku in rekel, da bo malce pogledal naokrog. Ostala sem sama, a ne dolgo časa. Pristopil je postaven moški, mislim, da je bil mojih let. V angleščini me je vprašal, ali se mi lahko pridruži na pijači. Bil je Nizozemec.

"Zakaj pa ne," sem rekla. Takoj sem mu povedala, da sem tukaj prvič in da ne nameravam sodelovati v akciji, temveč samo videti, kako je s tem. Nasmejal se je in me rahlo objel ter rekel, naj se sprostim, saj se ne bo nič slabega zgodilo. "Tukaj lahko uresničiš vse svoje fantazije. Vse, kar boš naredila, bo ostalo tukaj. In vse se bo zgodilo izključno kakor želiš in če želiš," mi je odgovoril.

Pogovor je bil prijeten vse do trenutka, ko sem se spomnila, da sem prišla z možem, ki ga ni bilo nazaj že kakšne pol ure. Nizozemec je rekel, da ga bo poiskal. Najprej sva hodila po hodniku in prišla do že omenjenega prostora z veliko posteljo na sredini. Na koncu hodnika je bilo nekaj sob. "To so zasebne sobe. Ko najdeš nekoga zanimivega, a si želiš zasebnosti, se zakleneš. Čeprav imata dve sobi na koncu ogledala, za katerimi drugi lahko gledajo, kaj se dogaja, tako kot na policiji. Iz sobe se ne vidi, kdo gleda.

Kmalu sem se čisto sprostila. Prišla sva do bazena z nekaj manjšimi jaccuzziji, ki so bili razporejeni po kotih velikega prostora. V vsakem od njih je bilo nekaj parov. V enem - na samem koncu - pa dva moška in ženska. Eden od teh moških je bil moj mož! Najprej nisem mogla verjeti, potem pa sem si takoj zaželela pijače. Prišla sem k njemu in ga vprašala, ali se dobro zabava. Ni se ustavil, nadaljeval je v istem ritmu in rekel: "Ljubica, malce preveč sem se sprostil. Vidim pa, da tudi ti nisi zapravljala časa."

Ostala sem brez besed. Nizozemec me je vprašal, če sem v redu. Moža sem vprašala, ali se lahko tudi jaz malce sprostil. Pokimal je in me povabil, naj se pridružim. Jaz pa sem se obrnila k Nizozemcu in ga strastno poljubila. Vprašala sem ga, če bi šel z mano v zasebno sobo, tisto z ogledali. Moži sem rekla, kje bom, če bi me hotel pozneje poiskati. Nejeverno je ostal v jaccuzziju, njegovo vzburjenje je takoj izginilo. Nizozemca pa sem vprašala, ali se nama lahko pridružita še dva moška.

Malce sem ga presenetila, a dveh kandidatov ni bilo težko najti. Jaz sem pokazala s prstom, on pa jih je povabil k nama. Vsi štirje smo se zaklenili v zadnjo sobo. Vsi trije so me takoj začeli poljubljati in slačiti, dokler nisem bila čisto gola. Že takrat so me obdelovali samo z rokami, doživela sem prvi orgazem, potem pa so si samo sledili v nizu. Izgubljala sem nadzor, počela sem stvari, ki bi nikoli ne bi padle na pamet. Trojica je bila okrog mene, na meni in v meni. Dodatno me je vzburjala misel, da nas za ogledalom opazujejo drugi ljude in da je med njimi tudi moj mož. Bila sem s tremi kralji, ki sem jih omenila že na začetku.

Ko smo končali, sem izstopila iz sobe in se za slovo z vsemi tremi poljubila. Mojega moža ni bilo več tam, odpeljal se je v apartma. Meni je pustil sporočilo pri dekletu na vhodu: "Vsa čast, res si prava vlačuga." On meni! On, ki je vse skupaj začel in vzpodbujal, on, ki sem ga najprej jaz zalotila v drugi ženski! Očitno je bil on tisti, ki ni bil pripravljen na to.

Klub mi je organiziral prevoz do apartmaja. Po tej noči moj mož dolgo časa z mano ni spregovoril niti besede. Prve besede, ki jih je izustil po dolgem času, pa so bile: "Gledal sem te. Bila si neverjetna ...."

Prirejeno po 24sata.hr