Nagradna igra: Pokažite svoj Micra Attitude

2. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Vas zanimajo modne nagrade? Micra Attitude navdih vam prinese Micra Box, ki ga je predlagala oblikovalka Nina Šušnjara.

Pokažite nam svoj življenjski stil in čisto svoj Micra Attitude. Naj fotografije pripovedujejo vašo zgodbo.

Kako sodelovati? Fotografirajte tisto za kar vas navdihne nova Nissan Micra in to objavite na svoji MICRA ATTITUDE tabli na Pinterestu. Objavite lahko drzne stile, najljubše modne dodatke, aktivnosti, ki vas napolnijo z energijo, nepozabne destinacije ali gedžete, ki jih vedno nosite s seboj. Fotografije so lahko vaše, lahko pa jih repinate na Pinterestu. Za orientacijo si lahko ogledate Micra Attitude tablo, ki jo ustvarja tudi ELLE uredništvo.

Če vam Pinterest ni preveč blizu, lahko v nagradni igri sodelujete tudi prek Facebooka. Nagradna igra bo potekala od 13. septembra do 10. oktobra 2013. Žirija bo vsak teden izbrala 20 naj­boljših prispevkov, žreb pa bo odločil, katera dva izmed njih bosta prejela te­denski nagradi – Micra Box, ki ga je z navdihom nove Nissan Micre pripravila oblikovalka Nina Šušnjara.

Micra Box je sestavljen iz modnih dodatkov, ki sledijo trendom in poosebljajo vse, kar je Micra Attitude. Drznost, energija in spontanost so tisto, kar bo vsebina Micra Boxa prinesla osmim srečnicam, ki bodo najbolje zajele Micra Attitude.

Splošni pogoji sodelovanja