Nagrado Best Buy Award v kategoriji napolitank je prejel Manner

Nagrado Best Buy Award v kategoriji napolitank je prejel Manner (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
22. 11. 2019

Podjetje Manner je v kategoriji napolitank prejelo nagrado Best Buy Award za zagotavljanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno.

Nagrada Best Buy Award je jasen pokazatelj, da izdelki in storitve izpolnjujejo najstrožja merila kakovosti, prav tako pa imajo pošteno razmerje med kakovostjo in ceno. V Sloveniji je nagrado Best Buy Award 2019/2020 prejel avstrijski proizvajalec napolitank Manner.

Vprašanje v spletni anketi, pri kateri je bila uporabljena metoda CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness) in v kateri je bilo anketiranih 1.200 slovenskih udeležencev (uporabnikov interneta, starejših od 15 let) se je glasilo: 

»Navedite ime proizvajalca oziroma dobavitelja NAPOLITANK, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu«.

Najpogostejši odgovor je bil: Manner.

Vprašanje v anketi je bilo odprtega tipa, torej je bilo postavljeno brez možnih odgovorov. Anketiranci so lahko na podlagi lastnih izkušenj navedli, katera blagovna znamka ima po njihovem mnenju najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Manner se tako veseli priznanja »Best Buy Award – No.1 – Best Price and Quality Ratio« v kategoriji napolitank. To nagrado bo Manner uporabljal tako v B2C kot tudi v B2B komunikaciji.

Podjetje tesno sodeluje s svojo podružnico v Ljubljani in se vedno znova trudi ohranjati kakovost, ki jo pričakujejo potrošniki in jo ponuditi po ceni, ki je dostopna čim večjemu številu ljudi. Pozitivni rezultati te raziskave so pokazali, da podjetje Manner uspešno izpolnjuje svoje poslanstvo, kar pa slovenski ljubitelji Mannerjevih izdelkov z veseljem nagradijo.