Najbolj izviren Halloween kostum: Našemila se je v “zavezanost” in pod fotografijo označila vse bivše

Najbolj izviren Halloween kostum: Našemila se je v “zavezanost” in pod fotografijo označila vse bivše (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2017

Tudi letošnja noč čarovnic nam je postregla s kar nekaj zabavnimi in izvirnimi kostumi. Obleka za zadnjo oktobrsko noč mora biti grozna, narekuje tradicija, in študetka iz Amerike Haleigh Connor je odlično zadela bistvo strašnega kostuma – našemila se je v "zavezanost" v razmerju (ang. commitment).

Odločila se je, da bo njena odprava drugačna in da nase ne bo nadela kostuma Wonder Woman ali Harley Quinn - kakor polovica njenih prijateljic. Na belo majico je s flomastrom napisala "commitment" oz. zavezanost - zares grozna stvar za nekatere ljudi, se strinjate? Da pa je zgodba postala še bolj smešna, je študentka fotografijo v kostumu objavila na Instagramu in na njej označila vse bivše fante. Haleigh jim je pokazala, kaj zamujajo.

Na Twitterju je "ubogim" fantom namenila prav posebno sporočilo: "Vesel Halloween vsem, razen mojim bivšim!"

scariest thing I could think of #shoutouttomyexes

A post shared by Haleigh Conner (@hales.conn) on Oct 27, 2017 at 6:01pm PDT

Objava je seveda sprožila eksplozijo najrazličnejših odzivov ... "Dekle je imelo res veliko bivših," so se strinjali nekateri uporabniki.

"Vsi bivši, ki si jih označila, so te zapustili? Mislim, da potrebuješ resen premislek o svojem ljubezenskem življenju."

Haleigh je razkrila, da so jo nekateri fantje celo kontaktirali in pohvalili njeno obleko. Dodala je: "Do sedaj sem bila v samo enem resnem razmerju. Nekateri ljudje pač ne poznajo šale in z njmi se ne bom obremenjevala. Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem se želela samo malo pozabavati."

via GIPHY

Priporočamo