Nakupovanje v Primarku: Bivša zaposlena razkriva skrivnost "šopingiranja" v njihovih trgovinah (ne naredite TEGA)

Nakupovanje v Primarku: Bivša zaposlena razkriva skrivnost "šopingiranja" v njihovih trgovinah (ne naredite TEGA) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2023

V Primarku nikoli (ampak res nikoli) ne naredite tega! 

Težko se je upreti ugodnostim ter aktualnim trendom, ki jih ponuja znamka oblačil Primark. Ni čudno, da je tako priljubljena. 

A v vsej poplavi oblačil ter modnih dodatkov se skriva tudi nekaj skrivnosti, katere je dobro vedeti in vam bodo olajšale nakupovanje (ter prihranile živce).

Nekdanja uslužbenka Primarka je namreč delila skrivnosti trgovine s poceni oblačili, vključno s tem, zakaj nikoli ne bi smela prositi trgovskega osebja, da zadaj preveri, ali imajo vašo velikost.

Bivša zaposlena v priljubljeni trgovini je najprej opozorila, da nikoli ne smete vprašati za oblačilo v drugi velikosti, če ga slučajno ne najdete v trgovini.

Če vsaj malo poznate Primark, potem gotovo veste, da delavci dejansko ne pogledajo v skladišče, ko pravijo, da bodo pogledali za vašo velikost.

Pri tem ne gre za to, da ne bi imeli časa za stranke ali da ne bi bili ustrežljivi temveč enostavno za dejstvo, da njihovo skladišče naseljuje na stotine neoznačenih škatel v katerih se nahajajo artikli.

Nobena od teh škatel ni označena, da bi zaposleni vedeli, kaj se v njih nahaja, zato je praktično nemogoče, da bi vam v razumnem času našli, kar iščete.

Nato je še svetovala, da če najdete artikel, ki je poškodovan ali umazan, lahko zanj zahtevate popust. Lahko ga odnesete na blagajno in običajno bo osebje odobrilo 10 % popusta.

Popuste lahko izvedejo samo vodje, zato boš morda morali nekaj časa počakati na blagajni, ko bodo poskušali najti nekoga višjega, ki bi znižal ceno.

Glede na to, da Primark nima razprodaj in ne nudi popustov (zaradi že tako nizkih cen oblačil) je to edini način, da tam dobite popust. 

Kar uporaben nasvet, kajne?

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Cosmopolitan.si

  • Morda bi vas še zanimalo: TIKA HRIBAR IN TAJKA SELAN: "Kozmetika ne briše gub." Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.