Nasalin za zdravo zimo

12. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Prihaja zima, čas prehladov in viroz. Čeprav si vsi želimo, da bi simptome odpravili čez noč, je najpogosteje potreben počitek ali vsaj nekajdnevno mirovanje. Lahko pa se preventivno zaščitimo ali ob prvih znakih preprečimo hiter razmah, in tako uspešno kljubujemo zimskim tegobam. Nasalin je naravni medicinski pripomoček na osnovi rastlinskih izvlečkov. Sodelujte v nagradni igri in z malo sreče osvojite svoj naravni pripomoček za zdravo zimo - Nasalin!

Nasalin s pomočjo sinergičnega delovanja sestavin lajša dihanje in odpira nosno votlino v primeru prehlada ali alergij. Uravnovesi delovanje nosne sluznice in ohranja higieno. Nudi prijeten občutek svežine ter zaščiti nosno sluznico pred draženjem. Zaradi naravnih sestavin je primeren za večkratno uporabo v toku dneva in ne povzroča odvisnosti. Pomembno je njegovo močno delovanje in s tem učinkovitost ter naravna sestava, ki za razliko od sintetičnih pršil ne škoduje naši sluznici, ampak jo dodatno varuje.

Celovito delovanje za zdravo nosno votlino

  • Uravnovesi izločanje nosne sluzi in ohranja higieno!
  • Odpira nosno votlino in nudi prijeten občutek svežine!

Pri kljubovanju virozam se izogibajmo sintetičnim pršilom, ki naredijo več škode kot koristi, saj še dodatno poškodujejo že tako uničeno sluznico, povzročajo pa tudi odvisnost.

Zaradi vseh pozitivnih lastnosti in učinkovitost pri odpiranju nosu, ni čudno, da je Nasalin Najboljše pršilo za nos leta 2015*.

Naravne rešitve za zamašen nos

Najpogostejši prvi znak prehlada je zamašen nos. Največkrat si pomagamo z inhalacijami, ki jih lahko izvedemo zvečer za boljši spanec. Ob tem pazimo, da hlapi niso prevroči, in skrbno dodajmo zelišča, ki bodo odprla naše dihalne poti in pregnala viruse.

Pri zamašenem nosu pa si lahko učinkovito pomagamo tudi z razpršilom za nos. Izogibajmo se sintetičnim pršilom, ki naredijo več škode kot koristi, saj še dodatno poškodujejo že tako uničeno sluznico, povzročajo pa tudi odvisnost.

Učinkovita razpršila za nos so naravna, poleg fiziološke raztopine pa vsebujejo tudi rastlinske izvlečke in eterična olja. Tako bomo na naraven način uspešno odpravili bakterije in zaščitili sluznico.

Eterična olja in rastlinski izvlečki

Nekatera eterična olja se v hladnejših mesecih uporabljajo v različnih preparatih, v difuzorju, za aromaterapijo in inhalacije ali kot dodatek v kopeli. Posezite po eteričnem olju evkalipta, rdečega bora in mete. Poleg eteričnih olj so dragocen dodatek tudi rastlinski izvlečki propolisa, aloe vere, gozdnega slezenovca in mire.

Več o Nasalinu lahko preberete tukaj.

* Po izboru bralk in bralcev časopisa Svet24 leta 2015.

Priporočamo