Nasvet za dekle, ki že 3 leta ljubi nekoga, ki ima punco in otroka!

Fotografija je simbolična. (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2016

"Dober dan! Znašla sem se v zapleteni situaciji. Že tri leta sem v zvezi z nekom, ki ima punco in otroka. Sprva nisem vedela, da ima otroka, nato pa sem se vendar le sprijaznila s tem, ker ga imam enostavno rada. Zaradi njega sem se tudi skregala svojo najboljšo prijateljico," je spletnemu Cosmopolitanu pisala zaskrbljena bralka.

"Ne vem, zakaj jo tako moti, če imam nekoga. In če jaz vem, da sem srečna, ko sem z njim. Ampak sedaj me je začelo pri njemu motiti to, da se mi ne posveča dovolj. Sprva se mi je zelo posvečal in ne vem, zakaj se je ohladil do mene. Včasih ga sploh ne razumem, zakaj to dela in zakaj me ne ceni. Zanima me, zakaj se je to med na kar na enkrat spremenilo. Velikokrat mi je rekel, da bi že 100 krat šel z njo narazen, ampak ne more zaradi otroka. Zanima me, kako naj naredim boljši vtis na njega, da bo res začutil, da jaz nekaj čutim do njega. Rada bi zaživela brez njega, ampak ne gre. Ko sem bila s katerim drugim, sem mislila nanj in kadar zaspim, mislim le nanj. Ne vem, kaj si mi dogaja, ali sem zaljubljena ali je to samo obsedenost. Hvala za pomoč in lep pozdrav!"

Preberite si, kakšen odgovor je bralki zaupala Alenke Lanz, zakonske in družinske terapevtke iz centra Toplina, na Cosmopolitan.si