Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Kdo so hollywoodski zvezdniki, ki gospodinjska dela opravljajo sami?

19. 3. 2019
Deli
Kdo so hollywoodski zvezdniki, ki gospodinjska dela opravljajo sami?

Ne boste verjeli vendar, kljub milijonom na bančnih računih tudi nekateri zvezdniki še vedno opravljajo gospodinjska dela in čiščenje sami in celo kupujejo s kupončki za popuste. 

Preden pridemo do naših zvezdnikov, pa najprej nekaj besed o spomladanskem čiščenju, kajti s pomladjo pride nova, sveža energija, in da bi v pomladne dni vstopili zares prenovljeni, je treba najprej počistiti staro. S pomladjo torej prihaja najbolj popoln čas za generalno pomladno čiščenje našega doma.

Priložnost imamo, da počistimo vse, kar se nam je naložilo preko zime. To velja tako za prah in umazanijo, ki se je kopičila po skritih kotički našega doma, kot tudi za različne predmete in oblačila, ki jih ne potrebujemo več ali jim je potekel rok uporabe.

Kaj potrebujete za popolno spomladansko čiščenje?

Poleg osnovnih pripomočkov za čiščenje boste potrebovali tudi veliko dobre volje in energije, ki bosta poskrbeli, da bo čiščenje tudi zabavno. Priporočamo, da si najprej nastavite svojo najljubšo glasbo, ki vas bo spodbujala. Če je možno, pa si čiščenje organizirajte v dvoje ali z družino. Oblecite še praktično oblačilo z velikimi žepi, pripravite vrečke za smeti, kartonske škatle za razvrščanje, lepilni trak, zabojnike za shranjevanje, označevalce in seveda vse potrebna čistila in krpe.

Medtem ko boste vi ročno čistili zgornje površine, npr. omaro ali police, pa naj za čistočo tal, namesto vas, poskrbi robotski sesalnik Roomba® i7+ s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base™ .

Napake, ki jih delamo pri spomladanskem čiščenju

Med osnovne napake gotovo sodi nepravilen izbor čistilnih sredstev in pripomočkov ter nepopolna organizacija. Pred čiščenjem bi se morali organizirati ter napisati načrt, kje bomo začeli in končali. Velikokrat tudi preskočimo mesta, ki jih težko dosežemo ali so očem skrita in se tako generalnega čiščenja pogosto lotimo površno ali ga ne dokončamo - vse bi želeli narediti hitro in čim prej zaključiti. Vsekakor nam delo lahko olajša robotski sesalnik Roomba® i7, ki si zapomni tloris doma in lokacije, kje je že čistil in je popoln pomočnik pri čiščenju doma.

Počistil bo brez napak in sledi

Roomba

Ta znanilec nove dobe robotov za domačo uporabo se nauči razpored posameznih sob, pri čemer si zapomni do deset različnih tlorisov, tako da ga lahko uporabnik odnese v drugo nadstropje ali drugi dom, kjer bo robot prepoznal lokacijo in čistil po navodilih. Brez težav in učinkovito najde pravo pot skozi domovanje in si pri tem zapomni, kje je že bil ter kaj je še treba počistiti.  Roomba i7+ deluje z napravami, ki podpirajo digitalna asistenta Alexa™ in Google Assistant, in je edini robotski sesalnik, ki uporabnikom omogoča čiščenje posameznih sob, tako da mu to naročite z govornim ukazom ( npr »Alexa, naroči Roombi, naj očisti kuhinjo,« ali pa »Hej, Google, počisti dnevno sobo,« in Roomba i7+ bo poiskala učinkovit način, da počisti ustrezno sobo). Ko zaključi s čiščenjem, se robot vrne do svoje polnilne postaje, da se napolni in samodejno izprazni posodo, ko je povezan s sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije. Robotovi senzorji prepoznajo tudi posebej umazana področja in te točke čisti temeljiteje.

Robotski sesalnik Roomba® i7+ je nepogrešljiv sestavni del vašega doma, zvesti pomočnik, ki bo temeljito počistil vaš dom, medtem ko boste vi opravljali druga opravila.

In kdo so zvezdniki, ki še vedno čistijo sami?

Verjeli ali ne, med njimi so Kristen Bell, ki kljub milijonom dolarjev na svojem računu, še vedno čisti sama in kupuje stvari s popusti, pa Sarah Jessica Parker, ki pravi, da zato, ker je pač tako navajena od majhnega, pa Jeniffer Lawrence, Mick Jagger in Jay Leno, ki velja še za posebno varčnega in preudarnega.

VIR: ventsmagazine.com