Ne boste verjeli, da imajo tudi ti 4 glasbeniki svojo božično skladbo

Ne boste verjeli, da imajo tudi ti 4 glasbeniki svojo božično skladbo (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2022 | Promocijsko sporočilo

V prazničnem času jih slišimo povsod – božični napevi se vijejo po nakupovalnih centrih, radijskih valovih in odprtih tržnicah. Večino jih poznate, saj so del glasbenega repertoarja čisto vsako sezono, verjamemo pa, da za naslednje 4 glasbenike niste vedeli, da so prav tako posneli čisto svojo božično pesem.

John Legend – No Place Like Home

Ja, tudi John Legend si je na glavo poveznil Božičkovo čepico in se za svoj praznični komad pred mikrofonom združil kar s Kelly Clarkson. Skladba je nastala oktobra leta 2018, seveda pa je – kot se za Legenda spodobi – nasičena z elementi jazza. Poznavalci bodo zastrigli z ušesi, češ, da tole ni original in drži, gre za priredbo skladbe 'Baby It's Cold Outside'.

Kristen Bell – Text Me Merry Chistmas

Prav ste prebrali – Kristen Bell, sicer vsem znana predvsem iz serije Veronica Mars, je tudi pevka. No, če ste bili bolj pozorni, vas to mogoče niti ni tako zelo presenetilo, saj je Kristen Bell posodila svoj pevski talent tudi za sinhronizacijo risanke Frozen, tole skladbo pa je skupaj s skupino Straight No Chaser zapela leta 2014.

Destiny's Child – 8 Days of Christmas

Se spomnite časov, ko je Beyonce bila še del tria Destiny's Child? Mi tudi ne. A bilo je pestro in seveda so dekleta ustvarile ne le čisto svojo božično pesem, ampak kar cel božični album. Ki pa ste ga, verjetno, preslišali. Priporočamo pa skladbo '8 Days of Christmas', ki je kot himna ljubkih razvajenk. V njej dekleta namreč prepevajo kar nakupovalni seznam vseh stvari, ki si jih želijo za božič. Niso skromne – nanizajo veliko, od potovanj do mercedesa. 

RuPaul – Get To You (For Christmas)

Danes se ima RuPaul prav fino v resničnostnem šovu RuPaul's Drag Race, sicer pa ima najbolj zvezdniška 'drag queen' v portfelju kar 11 studijskih albumov. Dva od teh sta božična in tisti drugi, ki je izšel leta 2018, vključuje tudi tole prav poskočno božično skladbo. V bistvu nas kar sili na ples. 

Globalna glasbena storitev TIDAL prinaša več kot 90 milijonov pesmi vseh zvrsti domače in tuje glasbe ter več kot 450.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditvami brez oglasov. Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL HiFi vključen v storitev. Aktivirajte TIDAL HiFi v svojem uporabniškem računu Telemach in uživajte v ritmih najboljše glasbe!