Nekaj besed resnice za moškega, ki je zapustil to močno žensko!

13. 7. 2018

Vsakemu se lahko zgodi, tudi močni ženski. Namreč, da jo zavrne, zapusti in odide njen moški.

Nekaj besed resnice za moškega, ki je zapustil to močno žensko! profimedia

»Ni tvoja naloga, da bi me moral imeti rad. To je moja naloga.« - Byron Katie

Vendar pa je ta moški s svojim odhodom tej ženski naredil le uslugo.

Ta ženska namreč ve, da je več vredna kot ta moški, ki je odšel.

Ta ženska ve, da je nekaj najboljšega, kar se mu je lahko zgodilo v življenju. In ve, da takšne ženske ne bo nikoli več našel.

Ta ženska tudi ne bo nikoli dovolila, da bi jo tak pobalin uničil. Ne! Ta močna ženska se bo vedno znova dvignila iz pepela in to ne glede na to, kolikokrat so jo pred tem že prizadeli, zapustili in ponižali. Ker eno je gotovo: ta ženska ne more dolgo ostati na kolenih.

Vendar pa tudi močno žensko boli srce. In ko jo boli, si dovoli žalovati. Dovoli si čutiti. Ne bo se pretvarjala, da je vse v redu. Ne bo si nadela lažnega nasmeha, da bi skrila svojo bolečino.

Ozdravela bo.

Ko bo pripravljena, se ne bo več ozirala v preteklost. Ne bo več hrepenela za tem nezrelim fantičem, ki jo je zlomil. Ne bo več jokala zaradi tega, ki je bil tako neumen, da ni vedel niti, kaj je v resnici izgubil.

In zato fantje: ko zapustite močno žensko, jo v resnici osvobajate.

Kmalu boste videli, da ta močna ženska v resnici ne potrebuje moškega za to, da bi preživela. Še manj pa potrebuje v svojem življenju nekega neiskrenega in sebičnega fantka, ki misli zgolj nase.

Močna ženska zaupa svojemu srcu. Verjame, da jo bo pripeljalo do človeka, ki bo znal videti njeno pravo vrednost. Ki bo vedel, da je prav ona lahko njegovo vse: sonce, zemlja in nebo.

In nikar si ne delajte utvar. Močna ženska vas noče nazaj. Zaman boste čakali, da bi vam trkala na vhodna vrata ali se potegovala za vašo pozornost in naklonjenost. Tudi se ne bo prav nič trudila, da bi bila videti še posebej lepa in seksi, ko bo jasno, da se bosta srečala na kakšnem skupnem družabnem dogodku.

Nikakor.

Močni ženski je vseeno, kaj si o njej mislite zdaj.

In zato, ko jo boste naslednjič videli, da se prešerno smeji s svojimi prijatelji in osuplja druge moške s svojim čudovitim nasmehom, vedite, da gre zares. Nič od tega ni zaigrano. Resnično je srečna. Brez vas. Kar vtepite si to v svojo trdo betico. Vi ste jo zapustili, njeno življenje pa je danes boljše, kot je bilo, ko sta bila še skupaj.

Ne, ne bo pritekla nazaj kot kakšen majhen kužek. Ne fantazirajte o tem, da vas bo nek četrtkov večer po telefonu poklicala vsa v solzah in tožila, kako zelo vas pogreša. In ne drznite si upati, da bi vas na kolenih moledovala, da jo vzamete nazaj.

Ker dečko, ta punca ima srce. To je tako veliko, da bi njega veličine ne zdržal tvoj prsni koš. Ta punca je tudi tako lepa, da bi te že davno tega oslepilo, če bi jo bil ti sploh sposoben zares videti.

In sploh te ne potrebuje.

Niti malo.

Ona sebi že je VSE!

Je sama sebi svoje lastno sonce, luna, zvezde in nebo!

Te navdihujuče misli so bile v originalu najprej zapisane tukaj, mi pa smo jih na tem mestu povzeli in priredili v dotični prispevek, saj verjamemo, da so namenjene temu, da vse močne ženske tega sveta še izdatno opolnomočijo in jim dajo priznanje, ki jim po naravi pripada.

Priporočamo