Ni bil vesel stiliziranih fotografij svoje žene in njegov razlog za to je bil naravnost čudovit!

Ni bil vesel stiliziranih fotografij svoje žene in njegov razlog za to je bil naravnost čudovit! (foto: shutterstock) shutterstock
18. 10. 2015

Fotografinja Victoria Haltom je na svojem Facebook profilu pred dnevi delila resnično zgodbo, ki se ji je zgodila na začetku njene fotografske kariere. In ker je zgodba naravnost navdihujoča, je v nekaj dneh že obkrožila svet, te dni pa so jo opazili in povzeli tudi na Huff postu.

Takole gre.

Na vrata fotografinje je potrkala neka ženska v svojih štiridesetih in si zaželela stiliziranih umetniških foto portretov, ki naj bi jih v ličnem albumu podarila svojemu možu za božič. Nič posebnega, skratka. In fotografinja, ki je bila že takrat vajena posebnih želja svojih klientov, še posebno pa klientk, je bila pripravljena upoštevati tudi vse napotke stranke. Ta si je namreč zaželela, da s fotografij izginejo vse njene gubice, strije in celulit.

Gospa je bila nazadnje z izdelkom izjemno zadovoljna, Victoria pa je bila mnenja, da je bila njena storitev izpeljana popolno in vsekakor profesionalno.

Tako je mislila, dokler ni dobila pisma moža te ženske. In pismo jo je še kako streznilo. Možakar ji je namreč dal jasno vedeti, da 'ga je močno pihnila'.

To ni moja žena!

Možakar ji v sicer prijaznem pismu, v katerem med drugim izrazi tudi prepričanje, da je očitno zelo talentirana fotografinja, zabrusi, da v albumu, ki ga je dobil za darilo, ni fotografij njegove žene in da se mu je ob pogledu na te fotografije za hip ustavilo srce, saj so na njih izginile prav vse 'pomankljivosti' ženske, s katero živi, jo ljubi in pozna od njunega 18-tega leta.

»Ko ste izbrisali njene strije, ste izbrisali vse sledi o najinih otrocih. In ko ste obrazu odvzeli vse njene gube in gubice, ste nama vzeli dve desetletji smeha in najin skrbi.«

Možakar se je fotografinji v istem pismu nato še zahvalil za svojevrsten opomin, ki ga je dobil s temi fotografijami.

»Ko sem videl te fotografije, mi je postalo jasno, da svoji ženi ne povem dovolj pogosto, kako jo ljubim in da jo obožujem prav takšno, kakršna je. To sliši veliko preredko in morda je prav zato želela, da s fotošopom obdelate njene fotografije tako, kot je mislila, da bodo meni všeč. Moram se poboljšati in do konca svojih živih dni slaviti njo in vse njene nepopolnosti. Hvala vam za to spoznanje.«

Kaj ni čudovito ;)

Celotno pismo lahko preberete na spletni povezavi tukaj.

Priporočamo