Nika Zorjan: To je njen novi partner!

Nika Zorjan: To je njen novi partner! (foto: Nika Zorjan) Nika Zorjan
12. 11. 2021

Razkrivamo ...

Nika Zorjan je priljubljena slovenska pevka, ki kar poka od energije. Kariero je začela leta 2010 in od takrat ostaja v vrhu priljubljenosti. Poleg tega, da je kot spremljevalna vokalistka nastopila na Evroviziji, se njene skladbe pogosto vrtijo na radijskih postajah, aktivna pa je tudi na drugih družbenih omrežjih, kjer svoje življenje deli s sledilci.

Prav iz tega razloga pa ob sebi potrebuje partnerja, ki ji bo stal ob strani in ji pomagal pri vseh obveznostih.

In Nika ga je našla! Njen novi sopotnik ob vseh dnevnih opravilih, snemanjih, fotografiranjih, klicih, komunikaciji s sledilci in objavljanjem vsebin je postal Huawei nova 9.

Zakaj ji je tako všeč?

"Ta barva paše k vsem outfitom, da ne govorim o odlični kameri!" je pod svojo objavo zapisala Nika, ki je bila 4K kamere prej navajena na snemanjih videospotov, sedaj pa ima to funkcijo tudi na svojem pametnem telefonu.

Telefon nova 9 vam ponuja trgovino z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevide Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij. 

Nova 9 je dinamičen, eleganten in neodvisen - takšen, kakršen je popoln telefon.

Z njim boste odlične fotografije lahko posneli tudi ponoči in v mrazu, saj je telefon opremljen s funkcijama ekstremnega nočnega videa in tehnologijo z umetno inteligenco podkrepljene stabilizacije, ki prepreči slabe posnetke zaradi tresočih rok.

Kam z vsemi fotografijami?

Po nedavni raziskavi je Evropa je na drugem mestu z 2000 petabajti shranjenih podatkov. Ampak Nika pravi, da danes shranjevanje velikih količin podatkov, predvsem fotografij, videovsebin in podobno ni problem. Večino shrani v HUAWEI Cloud. Nika nam je zaupala, da svoje najljubše aplikacije poišče v trgovini AppGallery, pomaga pa si tudi z iskalnikom Petal. Še eno zanimivo novo orodje na njenem Huawei nova 9 je Gspace, ki je nekakšno virtualno središče do nekaterih Googlovih in drugih priljubljenih aplikacij. Med drugim boste tu našli Facebook, Gmail, Instagram, YouTube, Drive itd.

Prazna baterija vas ne more presenetiti, saj je opremljen s kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem, ki jo napolni v le 38 minutah, ter tako sledi vašemu življenskemu slogu.

Prijavite se na največji svetovni fotografski natečaj Next-Image 2021

V duhu fotografske narave svojih pametnih telefonov, Huawei tudi letos organizira največji fotografski natečaj na svetu Next-Image 2021. Natečaj poteka pod sloganom »Navdih v središču pozornosti«, udeleženci pa imajo možnost osvojiti zanimive in vredne nagrade, med njimi pametni telefon Huawei nova 9 in nagrado ustvarjalnega sklada v vrednosti 10 tisoč dolarjev. Sodelujete lahko prek foruma Huawei ali Instagrama, rok za oddajo del pa je 30. november.

Več o telefonu poiščite na huawei.si.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)