NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER serumska esenca

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER serumska esenca (foto: Nivea) Nivea
17. 6. 2020

Prebudite mladost svoje kože z vodnim eliksirjem mladosti – z NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER serumsko esenco.

Naj bo vaša koža polna življenja tako kot vi. NIVEA postavlja nova merila v anti-age negi! Nova lepotna nega, serumska esenca NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER, kožo ohranja mladostno, navlaženo in gladko ter prerodi  vašo mladost. Formula z 20-odstotnim vodnim eliksirjem aktivira celice, intenzivno navlaži kožo in jo kar najbolje pripravi na nadaljnjo nego. 

Prebudite mladost

Ženske po 40. letu želijo biti pristne. Uživajo v svojem življenju, znajo ohranjati ravnovesje med delom in družino, odnosi, športom in prostim časom. V srcu so še vedno mlade in ta pozitivni življenjski občutek želijo pokazati tudi navzven. Zato iščejo in si zaslužijo nego, ki njihovo kožo ohranja mladostno. Z leti namreč koža začne izgubljati vlago in se bori z upočasnjenim obnavljanjem celic.

Navlažena in gladka koža

Nova NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumska esenca  učinkovito dopolnjuje vsakodnevno lepotno nego – spodbuja obnavljanje kožnih celic, takoj zgladi kožo in jo intenzivno navlaži. Esenca pripravi kožo na nadaljnjo nego in tako optimizira pozitivne učinke linije NIVEA Hyaluron Cellular Filler, ki spodbuja obnavljanje celic.

Izjemno lahka formula z 20 % vlažilnega eliksirja

Formula NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumske esence, ki aktivira celice, ima izjemno lahko teksturo, zato se hitro vpije v kožo, jo intenzivno navlaži in osveži. Z mikro hialuronsko kislino pospeši obnavljanje celic in spodbuja koži lastno tvorbo hialuronske kisline v celicah. Naravne zaloge vlage so spet napolnjene, koža pa postane voljna na pogled in otip. Formula z 20 % vodnim eliksirjem deluje kot takojšnji val vlage. Površino kože naredi vidno bolj gladko in preprečuje izsušitev kože. Kožo takoj poživi, da postane voljna in je pripravljena na nadaljnjo nego.

Začnite dan z NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumsko esenco

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumska esenca ustvari popolno podlago za nanos drugih anti-age izdelkov, ki izboljšajo obnavljanje kožnih celic.

Nasvet za popolno lepotno nego:

1. korak: Kožo pripravite z NIVEA Hyaluron Cellular Filler serumsko esenco.

2. korak: Kožo stimulirajte z NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age serumom.

3. korak: Anti-age nega in učvrstitev za boljše obnavljanje celic. V ta namen zjutraj uporabite NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age dnevno kremo, zvečer pa NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age nočno kremo.

Zdaj z boljšim obnavljanjem celic in novim dizajnom

Formule vseh NIVEA Hyaluron Cellular Filler anti-age izdelkov vsebujejo mikro hialuronsko kislino, ojačevalec kolagena in naravni izvleček magnolije,* poleg tega pa smo osvežili in posodobili dizajn izdelkov. Učinkovite formule izdelkov NIVEA Hyaluron Cellular Filler izboljšajo obnavljanje celic za do 33 % v 24 urah, z vsakodnevno uporabo pa povečajo tvorbo kolagena za do 24 % v 7 dneh. Rezultat so zmanjšane gube in bolj napeta, mladostna koža. 

Značke: mladost videz

Priporočamo