Nova Galaxy S23 serija bo poskrbela, da vam bo fotografije zavidal ves Instagram

Nova Galaxy S23 serija bo poskrbela, da vam bo fotografije zavidal ves Instagram (foto: Samsung) Samsung
16. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Danes nikogar več ne zanimajo izgovori, zakaj vaša fotografija ni popolna. Tudi zato, ker nas je že Samsung Galaxy S22 serija razvadila, da kompromisov pri kakovosti fotografij ne sprejemamo, najnovejša Galaxy S23 serija pa nekaj odličnega spreminja v čisto popolnost. Ja, zavidal vam bo ves Instagram.

Življenje okoli nas se odvija hitro in najlepši trenutki lahko hitro zbežijo mimo nas, še preden jih lahko primerno zabeležimo v naš digitalni spomin. Postali smo paparaci vsakdana in prav je, da imamo za to tudi pametni telefon s kamero, ki lahko ustreže vsem našim pričakovanjem. K sreči je Samsung s prihodom Galaxy S23 serije, ki vključuje telefone Galaxy S23 UItra, Galaxy S23+ in Galaxy S23, naredil še en korak naprej - predstavili so prvo 200 MP kamero za ustvarjanje nedvomno najbolj kristalno čistih in ostrih fotografij, kar si jih lahko zamislimo. 

Daleč, a tako zelo blizu

Včasih so najlepše stvari daleč, a jih želimo v objektiv ujeti od blizu. Morda na sprehodu ugledamo prekrasno ptico, ki nam nikoli ne bo pustila, da se ji približamo, ali pa na drugi strani lokala uzremo zvezdnika, ki se mu ne upamo pristopiti. 

Včasih bi za takšen trenutek potrebovali dragocen in težak objektiv, k sreči pa Samsung tudi v Galaxy S23 prenaša njihov impresivni 100x Space Zoom, ki omogoča ustvarjanje posnetkov od blizu v kakovosti, ki je ni moč doseči na nobenem drugem pametnem telefonu. 

Ni svetlobe, ni problema

Galaxy S23 serija rešuje še en večni problem priložnostnega fotografiranja – pomanjkanje svetlobe. Vsi vemo, da se pogosto najbolj nepozabni trenutki zgodijo zvečer, če ne kar ponoči, ko je zabava na vrhuncu, energija na maksimumu, svetloba pa bolj za okras. Na večerjah, ko nas osvetljujejo samo romantična svečka, na koncertu, ko se svetloba menja po ritmu ali na večernem sprehodu po mestu, ko smo ujeti med neonskim odtisom in mehkobo mesečine.

Samsung

Da bodo prihajajoče spomladanske in poletne noči, ko se bo rajanje ponovno premaknilo pod zvezdnato nebo, kakovostno zabeležene kar z vašim telefonom, je Samsung za Galaxy S23 serijo še dodatno izboljšal že tako nadvse učinkovito tehnologijo Nightography, ki optimizira nastajanje fotografij in videoposnetkov v raznolikih svetlobnih okoliščinah.

Kot profesionalni fotografi

Prekrasna fotografija ne nastane samo ob pritisku na gumb. Pri Galaxy S23 seriji za to poskrbi še napredna umetna inteligenca, ki ves čas vašega fotografiranja optimizira nešteto malenkosti, ki poskrbijo, da je ujeti trenutek potem vreden Instagram občudovanja. 

Samsung

Številne nadzorne možnosti pri fotografiranju se odvijajo avtomatično ali pa jih nastavljate ročno, kot pravi profesionalni fotografi, seveda pa je na voljo še kopica dodatnih opcij za še bolj ustvarjalne fotografske in video kreacije – od zamegljevanja ozadja do ustvarjanja popolnoma surovih (Expert RAW) fotografij, brez postprodukcijskih optimizacij, za vse, ki obožujete bolj retro videz fotografij.

Osrčje za vzdržljivost

Da se vse te fotografske razsežnosti lahko udejanjajo na hiter, odziven in predvsem zanesljiv način, je seveda Galaxy S23 serija ustrezno nadgrajena tudi v osrčju. Mobilna platforma Snapdragon 8 druge generacije razume sodobno potrebo po hitrosti in odzivnosti, seveda pa lahko njeno visoko zmogljivost med premori izkoristite tudi za igranje najbolj zahtevnih mobilnih iger. Ustrezno je izboljšana tudi baterija, da s pametnimi telefoni serije Galaxy S23 nikoli ne ostanemo brez soka takrat, ko ga najbolj potrebujemo. 

Aja, in še to - vizualno je Galaxy S23 serija prejela čisto malo sprememb, a uniknitev udrtine pri kamerah vseeno naredi povsem nov estetski vtis, saj je zadnja stranica sedaj enotna, gladka, minimalistično sodobna. Moramo priznati - telefoni so prekrasni in vedno pritegnejo pozornost.

Samsung

Glejte YouTube brez prekinitev!

Izkoristite do štiri mesece brezplačnega YouTube Premium na vaši ustrezni Samsung Galaxy napravi in glejte priljubljene videoposnetke brez oglasov in brez uporabe omrežjaWi-Fi.

Aktivirajte Samsung Galaxy S23 (S23, S23+ ali S23 Ultra) do 2. 3. 2024 do 08:59. Ponudbo lahko izkoristite do 2. 4. 2024 do 08:59.
Po poskusnem obdobju (od 1 do 4 mesece berzplačne uporabe) se zaračuna mesečna naročnina, ki se lahko spremeni v skladu s pogoji ponudnika storitev. Prekličete jo lahko kadar koli. Za delna obračunska obdobja ni vračil.
Promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium je na voljo udeležencem v Sloveniji, ki kupijo in aktivirajo Galaxy S23, S23+ ali S23 Ultra. Ponudba velja od 1. 2. 2023. do 2. 4. 2024. do 08:59.