Novi Playboy med drugim z velikim intervjujem z Juretom Godlerjem

Že čutite poletno vročico? (foto: Playboy Slovenia) Playboy Slovenia
Vir: Playboy
8. 4. 2016

"Nočem izgubiti želje, da bi se gonil," v sproščenem pogovoru namigne voditelj, ki vsak teden spravlja Slovence v smeh. Jure Godler za Playboy o tem, zakaj ima sanjsko službo, kaj je Slovencem smešno in kako je odkril Mozarta, alkohol in suši.

Sicer pa je novi Playboy tudi tokrat poln zanimivih branj. Ne le, da Jure Godler noče izgubiti želje, da bi se gonil, temveč je Sanjsko dekle postala Playboyeva hitra in strastna Tina Torelli, Matej Fenguš pa je odgovoril na 20 pomembnih vprašanj.

Novi Playboy si upa tudi ugibati, kaj se bo pripetilo v šesti sezoni Igre prestolov. Kaj dogaja z Aryo Stark, kaj načrtuje njen brat Bran, kako smo pustili Tyriona Lannisterja, o vrnitvi Jona Snowa in o morebitnem pojavu Lady Stoneheart. In če se že ogrevate za šesto sezono, ki bo se 25. aprila prične na programu HBO, lahko to ogrevanje popestrite še z ogledi vseh preteklih sezon na programu HBO3.

V njem boste našli tudi članek o Siriji. A tokrat ne o vojni, temveč o ljubezni. Nesmiselna krvava vojna je letošnjega marca vstopila že v šesto leto. Žal to ni prvič, kakor uči zgodovina in se žal tudi ponavlja, ker se iz nje človeštvo v vseh tisočletjih ni nič naučilo. Neskončna neumnost je človeštva!

In še beseda o Porschejevi šoli vožnje, o tem, kaj z brezpilotnimi letali počnejo v Hollywoodu, kako so se iz pozabe pobrali Guns n' Roses, kako brni Ducati Hypermotard 939 SP, kako se je s supom veslalo čez Jadran in še marsikaj!

Naročite se na Playboy (25% popusta pri naročilu za 12 mesecev)

Berite digitalni Playboy z aplikacijo Zinio

Preberite več na Playboy.si