Novica, ki je še kako razveselila Telemachove uporabnike

Novica, ki je še kako razveselila Telemachove uporabnike (foto: Telemach) Telemach
20. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Te dni se novi in obstoječi uporabniki storitev podjetja Telemach veselijo novice, da se z nadgradnjo mobilnih paketov ponujajo čudovite dobrote in celo neomejen prenos podatkov v njihovem najbolj prodajanem paketu.

Pisalo se je leto 2019, ko je Telemach na trgu povzročil pravo revolucijo. Ponudili so paket z imenom NAJVEČ, ki je slovenskim uporabnikom ponujal neomejen prenos podatkov. Sanje vseh, ki smo ogromno spletnih vsebin konzumirali na terenu, so postale resničnost.

Zdaj pa je udarila novica, da je Telemach šel še korak dlje in ponudil neomejen prenos podatkov tudi v njihovem najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ.

To pomeni, da je od tu naprej vaša izbira le še hitrost, ki jo želite imeti, ko s svojim mobilnim telefonom uživate v spletnih vsebinah. V paketu ŠE VEČ je ponujena hitrost omejena na 350 Mbps, v paketih NAJVEČ pa zajadrate v 5G-izkušnjo s hitrostmi do 1 Gbps, poleg tega dobite še dostop do glasbene aplikacije TIDAL, v času potovanj pa vam bo verjetno zaigralo srce tudi ob podatku, da so v tem paketu povečali prenos podatkov v EU/EEA na 14,5 GB. 

Telemach je tako poskrbel, da bomo to poletje res brezskrbni tudi, ko bomo zelo mobilni.