"Od užitka med oralnim seksom, je začela kar trzati in globoko vzdihovati. Nato pa…" (izpoved Dolenjke)

"Od užitka med oralnim seksom, je začela kar trzati in globoko vzdihovati. Nato pa…" (izpoved Dolenjke) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 10. 2022

"Kamp je bil manjši, zato naju je ob prihodu pričakala kar lastnica kampa in nama razkazala, kaj vse je kamp ponujal."

Poletje je tukaj in čas je za morje. Naša bralka se je na dopustniški oddih odpravila s svojo punco in na hrvaški obali dodobra izkoristila vse, kar je obmorski kamp lahko ponujal. Da pa zgodba postane še bolj zanimiva, jo je pri precej kočljivi zadevi zasačila lastnica kampa! Ne boš verjela, kaj je sledilo…

“Še nikoli v življenju nisem tako močno čakala poletja, kot letos. Za mano (in vsemi nami) je bilo zelo stresno leto, zato sva s punco sproščanje ukrepov takoj izkoristili za odhod na Hrvaško, kjer sva našli prikupen kamp ob čudoviti plaži.

Kamp je bil manjši, zato naju je ob prihodu pričakala kar lastnica kampa in nama razkazala, kaj vse je kamp ponujal. Bilo je zares lepo, najbolj pa me je navdušila kopalnica, ki je bila popolnoma drugačna od klasičnih kopalnic v kampih. Bila je čista, na novo opremljena, pred tuš kabinami pa so bili celo udobni naslanjači. 

S punco sva se cel teden imeli zelo lepo. Čez dan sva se kot dva največja otroka igrali z žogo na plaži, zvečer pa sva odšli na romantične sprehode in večerje v bližnje mesto.

Nekega večera sva si privoščili buteljko vina v restavraciji blizu kampa, nato pa nekoliko vinjeni odšli proti svojemu šotoru, ki je bil blizu kopalnice. Ko sva bili pred stavbo, mi je punca namenila enega od tistih pogledov. Točno sem vedela, na kaj namiguje, zato sem jo prijela za roko in odpeljala v kopalnico ter jo vrgla na naslanjač.

'A si prepričana, da naju noben ne bo videl,' me je vprašala, medtem ko sem ji dvignila krilo in slekla spodnjice.

'Sem. Itak je kamp na pol prazen, pa še pozno je,' sem ji odgovorila in nadaljevala.

Ugotovili, sva, da imajo fensi naslanjači tudi funkcijo masaže, zato sva jo hitro vklopili, medtem ko sem punco pričela oralno zadovoljevati. Od užitka je začela kar trzati in globoko vzdihovati. Nato pa…

Ravno na vrhuncu je v kopalnico vstopila lastnica kampa in naju zalotila! Bilo je grozno. Jaz sem hitro ustala in se obrnila stran, punca pa je obležala na naslonjaču in si z roko prikrila svoje privatne dele. Lastnica ni rekla ničesar, le hitro je odvihrala stran.

Da je bilo vse skupaj še bolj neprijetno, sva se morali naslednje jutro zglasiti na recepciji, saj je prišel čas najinega odhoda. Ko sva prišli na pult recepcije naju lastnica sploh ni želela pogledati v oči. Na pult je odložila potrebno dokumentacijo in odšla stran, brez da bi naju sploh pozdravila. In ne le to, očitno je za prigodo povedala vsem svojim sodelavcem, saj so med odhodom vsi buljili v naju.

Preberite več na Cosmopolitan.si