Osebna izpoved bralke (uff, kako nerodno!): "Fantova mačeha me je slišala med predajanjem strastem in rekla tole ..."

Osebna izpoved bralke (uff, kako nerodno!): "Fantova mačeha me je slišala med predajanjem strastem in rekla tole ..." (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2022

Si lahko sploh predstavljate nekaj takega?! In tudi če si ne, ni rečeno, da se ne more zgoditi ... prav vsakemu.

Najbrž na svetu ni bolj nerodne situacije, kot ta, da vas med seksom zaloti družinski član. Ali pač? Spodaj si preberite zgodbo bralke, zaradi katere ob branju še mi zardimo.

"S fantom sem skupaj že pet let in v preteklosti sva se znašla že v kar nekaj nerodnih situacijah, a nobena se niti približno ne približa tej. Nekega večera sva bila s skupino prijateljev na super zabavi v diskoteki.

Žurka je bila zares super, s prijateljicami sem celo noč plesala, pijače ni primanjkovalo in s fantom sva se celo noč osvajala. Oba sva bila precej pijana in zelo zagreta za akcijo. Že v avtu na poti domov je bilo vroče, a prijateljev, ki so spili vsaj toliko kot midva, to ni motilo.

Ko sva prišla v njegovo stanovanje, so obleke z naju kar letele, in ker je bila njegova soba na koncu hodnika, sva s predigro pričela kar v dnevni sobi. Vsi miti, ki pravijo, da je pijan seks najboljši, očitno držijo, saj so bili občutki zares nori in na trenutke sem izgubila kontrolo nad sabo.

V valu strasti in opitosti sva pozabila, da v stanovanju nisva sama, ampak sta tisto noč bila doma tudi njegov oče in mačeha, a ker ničesar nisva slišala, sva mislila, da spita in naju ne slišita.

Naslednje jutro sva se oba s precej močnim mačkom morala udeležiti rojstno dnevne zabave za fantovo babico, kjer je bila zbrana vsa njegova družina.

Čeprav sem njegovo družino že poznala, sem bila vseeno sramežljiva, zato sva s fantom sedela na koncu mize in si na hitro izmenjala popolnoma nedolžen poljub. Kar se je zgodilo zatem, mi še danes povzroča nočne more. Fantova mačeha je pred njegovo celotno družino v smehu zakričala: »Vsaj sredi belega dneva se obnašajta, če že ponoči ne morem spati zaradi vajinih krikov in ropotanja!«

V tistem trenutku sem se hotela pogrezniti v zemljo. Očitno sva bila veliko bolj glasna, kot sva si sama mislila.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Cosmopolitan.si