"Osvajal me je na pogrebu ..." (bizarne zgodbe žensk o tem, kje in kako so jih osvajali moški, nekatere res šokirajo)

"Osvajal me je na pogrebu ..." (bizarne zgodbe žensk o tem, kje in kako so jih osvajali moški, nekatere res šokirajo) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2022

Ah, odnosi ... večna in všečna tema, kajne? Še posebej, ko gre za osvajanje. Malce smo pobrskali po spletu in odkrili pričevanja žensk o tem, kako bizarne osvajalske pristope so doživele..

No, prepričani smo, da bi na to temo imeli tudi moški marsikaj za povedati, ampak o tem kdaj drugič.

Na družbenih omrežjih se vsake toliko časa vname polemika o tem, kako moški pristopijo do žensk, ki so jim všeč. Mogoče je najti seznam (oziroma izpovedi) najhujših in najbolj bizarnih načinov pristopa.

Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!)

Včasih se to ženskam zgodi med vsakdanjimi opravki, kot je na primer natakanje goriva ali nakup živil - zraven njih se naenkrat pojavi moški, ki izrabi priložnost za ogovarjanje. Na BuzzFeedu so bralke pozvali, naj delijo svoje najhujše izkušnje, v katerih so jih moški nagovorili z raznimi izgovori (in zgodbicami). Tukaj je nekaj izbranih izpovedi.

Nagovarjanje nosečnice

Ena od uporabnic je razkrila, da je k njej pristopil moški, ko je bila že res visoko noseča. "Bila sem že visoko noseča, v drugem ali morda tretjem tromesečju. K meni je pristopil nek tip in dejal: "Upam, da bo naslednji moj."

Smrt očeta

To pa je res morbiden način osvajanja. se vam ne zdi? Umrl ji je oče in oglasila se je svojem bivšem tipu, ker je, kot pravi, edino on poznal njen zapleten odnos z očetom. No, bivši fant ji je odgovoril, da se bo zagotovo počutila bolje, če mu bo poslala nekaj svojih nagih slik.

Celo na pogrebu ...

Pogrebi zagotovo veljajo za najbolj žalostne trenutke v življenju slehernega, a nekateri moški tudi na takih dogodkih najdejo priložnost za osvajanje. "Enkrat po koncu srednje šole sem bila na pogrebu prijatelja, ki je nenadoma umrl. Bili smo prisotni vsi sošolci, stali smo ob grobu in jokali. Eden od sošolcev pa je to priložnost izrabil za to, da mi pove, da sem videti seksi in me povabi na pijačo."

Niti bolnišnica ni izjema!

Mama ene od uporabnic BuzzFeeda je bila hudo bolna. Uporabnica jo je redno obiskovala v bolnišnici. Vsak dan pa ji je težil hišnik, ki je bil precej starejši - lahko bi ji bil oče. "Nenehno me je hotel zaplesti v pogovor. Vletaval je v mamino sobo, kadar koli sem bila tam. Mama je celo sestre vprašala, če bi lahko nehal prihajati v njeno sobo, a se je še kar naprej pojavljal. Tega tipa res nisem mogla razumeti," je bila iskrena uporabnica.