Ota Širca Roš: Na božični večer se zberejo pri njenih starših

Ota Širca Roš: Na božični večer se zberejo pri njenih starših (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
19. 12. 2017

Priljubljena televizijska voditeljica Ota Širca Roš se počasi že pripravlja na najlepši čas v letu, saj bodo letos zaradi sinčka Prema prvič krasili kar na treh koncih.

"Kar se okraševanja tiče, bo družina Širca Roš okraševala doma v Gorici, doma v Ljubljani in še tradicionalno pri mojih starših. In ko odgovarjam na tole vprašanje, razmišljam, kdo bo vse to sredi januarja moral pospravljati," nam je zaupala Ota in dodala: "Sicer pa velja tradicija, da se 24. decembra vsi dobimo pri mojih starših, krasimo, si malo popevamo, se smejimo, vsaj enkrat skregamo pa potem spet smejimo ... vse to v duhu - dobesedno duhu - večerje v pripravi, ki jo potem z isto zdravo družinsko dinamiko tudi s slastjo pojemo."

In ko smo že pri dobrotah, smo seveda morali vprašati, kdo pri njih priprave najboljše dobrote? "Pri peki sem obupna. Oziroma ker se želim temu obupu izogniti, pač ne pečem. Kuham sicer rada, tudi jem rada, za pecivo pa mi je precej vseeno, tako kar se tiče peke kot uživanja. Je pa res, da decembra mora dišati tudi po pecivu, potici, zato si nos napasem pri babi, noni, stari mami ... Je pa zagotovo najlepši vonj božiča mešanica vonja po novoletni smrečici in maminih dobrot v pripravi," je za Story povedala Ota.

Foto: Ota Širca Roš 

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 50/2017

Story 50/2017, od 07. 12. 2017