Pasja gajba, nova trgovinica je pravi raj za štirinožne prijatelje

6. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Nova specializirana trgovina za pse - Pasja gajba je izjemno dobro založena s kakovostnimi in ekološkimi izdelki za naše štirinožne prijatelje.

Posebnost trgovine je v ponudbi izdelkov, ki jih ne boste našli nikjer drugje

Poleg kakovostne hrane in priboljškov lahko v Pasji gajbi najdete tudi paleto povsem naravnih pasjih čajev, ekološke izdelke za nego psov, pametne igrače, privlačne ročno izdelane ovratnice in povodce ter še vrsto drugih izdelkov, ki sodijo med pripomočke ali pasjo opremo.

  • Sestavine za prehranske izdelke, kot so piškoti, priboljški, suhi prigrizki in celo obare v konzervah, prihajajo iz bio kmetij in so brez konzervansov.
  • Med 'kuhinjskimi' pripomočki najdete tudi raznolike in priročne zajemalke za suho ter žvilice za mokro hrano, ki so prav tako izdelane iz razgradljivih materialov.
  • Za potovanja ali daljše sprehode so na voljo funkcionalne stekleničke z ločenima deloma za priboljške in za vodo, kar vam bo olajšalo pakiranje in obenem ponujalo optimalno rešitev za pravočasno hranjenje in potešitev žeje vašega psa.

Posebnost v ponudbi Pasje gajbe so pasji čaji

Zdravilne učinke čajev ljudje dobro poznamo, zato ni razloga, da ne bi blagodejno vplivali tudi na naše štirinožne prijatelje. Vsi so seveda 100-odstotno naravni, z njimi pa lahko lajšate tudi pasje težave, povezane s tesnobo, ki jo naši štirinožci doživljajo pri vožnji, neprijetnih selitvah ali glasnih, zlasti novoletnih praznovanjih in pokih petard. Na voljo je še paleta čajev za boljše počutje, za boljši apetit in za lajšanje prebavnih motenj, pa tudi za svež zadah in za lepo dlako. Če imate svoj vrt, boste zagotovo navdušeni nad pasjim čajem, s katerim boste končno omejili ali preprečili nastanek ožganin, ki kazijo videz naših sicer skrbno negovanih travnih površin.

Trgovinica Pasja gajba domuje v beli hiški nasproti Ulice Bratov Učakar 14 v bližini koseškega pasjega parka v Ljubljani, odprta pa je ob delovnikih od 17h do 20h, ob sobotah pa od 10h do 13h. Več informacij: M: 051 726 578, E: info@pasjagajba.com, www.pasjagajba.com

Igrače, izdelki za nego, modne ovratnice in razgradljive vrečke

  • Tudi izdelki za nego psov, kot so dišeči in peneči šamponi, mila, meglice ter druge pasje dišave, so izdelani iz povsem naravnih sestavin in ne vsebujejo alkohola, parabenov ali drugih aditivov, da ne dražijo pasjih kožuščkov.
  • V trgovinici boste našli vrsto modnih in zanimivih, tudi ročno izdelanih ovratnic in povodcev, ki jih lastnici uvažata iz Španije in ZDA. V enakem vzorcu lahko zdaj izbirate tudi stilsko zapestnico za lastnika in ovratnico za vašega štirinožnega prijatelja, friendship collar pa je mogoče najti v več zanimivih in privlačnih modnih odtenkih.
  • Na voljo vam je tudi paleta pametnih pasjih igrač za male in velike, za nežne in bolj igrive pasje duše, ki bodo zagotovo zamotile marsikaterega psa pri vsakodnevni igri. Vse po vrsti so izdelane iz ekoloških materialov, prijaznih do živali in okolja.
  • Poleg posteljic, ki jih lahko poljubno oblikujete za trenutne potrebe potovanja, počitka ali spanja, na policah v Pasji gajbi seveda najdete tudi nepogrešljive razgradljive pisane vrečke za pasje iztrebke.

Pasja gajba je tudi dobrodelna

Cene v trgovini so konkurenčne in dosegljive vsem, ki pri nakupu cenite in prisegate na varnost, ki vam jo za prehranjevanje, nego in igro z vašimi pasjimi ljubljenci zagotavljajo izjemno kakovostni izdelki v njihovi ponudbi. Seveda je Pasja gajba tudi dobrodelna, saj 1 % vrednosti od vsakega nakupa nameni organizaciji, ki se trudi izboljšati življenjske pogoje zapuščenih psov v zavetiščih.