Pes ali mačka? Večna dilema!

Pes ali mačka? Večna dilema! (foto: profimedia) profimedia
9. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Nedvomno ste bili že kdaj postavljeni pred veliko vprašanje - Apple ali Samsung? Messi ali Ronaldo? Počitnice na morju ali v gorah? In največje vprašanje med vprašanji – pes ali mačka? Sedaj je čas, da enkrat za vselej razrešimo večno dilemo in si iskreno odgovorimo, kdo je nam ljubši. Brez zadrege in razumemo, da je dilema težka. A kljub temu, vprašanje ostaja - ali zvesti štirinožni prijatelj ali prefinjeno samosvoj uživač?

Družba Mars bo, s priljubljenima blagovnima znamkama na področju prehrane hišnih ljubljenčkov, Pedigree® in Whiskas®, enkrat za vselej razrešila to dilemo. Z uporabo ključnikov #psisozakon ali #mackesozakon na družbenih omrežjih, glasovanjem na spletni strani www.pesalimačka.si ali nošenjem nogavic z motivi svojih priljubljenih živalic, razrešite dilemo z nami.

Ljubezen do živali je edinstvena in občutek, da premoreš takšno ljubezen, je neverjeten. Zato ni presenetljivo, da številni ljubitelji živali vsako leto težko pričakujejo 4. oktober, dan, ko ves svet obeležuje Svetovni dan živali. Na ta dan, tako posamezniki kot podjetja, opomnijo na pomembnost sobivanja z živalmi in proslavijo ta edinstven fenomen - vzajemno ljubezen med človekom in živaljo.

Kot vsako leto do sedaj, tudi letos družba Mars obeležuje ta pomemben dan in z akcijo »PES ALI MAČKA« pomaga izbranim slovenskim zavetiščem za zapuščene živali v Sloveniji.

Mačke in psi so pomemben del naših življenj. Psi so že od nekdaj naši zvesti spremljevalci in, kakor že pregovor pravi, tudi najboljši prijatelji. Nudijo nam brezpogojno ljubezen in vedno nestrpno čakajo, da se vrnemo domov. So utelešena ljubezen na štirih, res da, kosmatih nogah. Veselo migajo z repki, takoj, ko odpremo vrata doma, in skrbijo za naše dobro počutje, zato nas že velikokrat zgodaj zjutraj prepričajo, da se predčasno zbudimo in odpravimo na sprehod z njimi.

#psisozakon je glas za ljubečega, zvestega živalskega prijatelja.

Inteligentna, samosvoja in svojeglava bitja, imenovana mačke, se s tem, da jih opisujemo šele za psi, seveda ne bi strinjala. Kraljice fotografskih objektivov in socialnih omrežij, ki pa v naša stresna življenja prinašajo umirjenost. Ustvarjanje zen občutka je njihova super moč. So precej neodvisne in v veliki meri same poskrbijo zase – in delujejo prav božansko. Zato ni prav nič čudnega, da so jih pradavne civilizacije slavile kot božanstva, ki sedaj še vedno bedijo nad nami in vladajo našim domovom.

#mackesozakon je glas za mala, mehka, puhasta božanstva.

In vi? Ste še vedno v dilemi? Pridružite se nam na www.pesalimacka.si in skupaj bomo razrešili večno dilemo.

 


O Mars Petcare

Mars Petcare je vodilno podjetje za hrano za hišne ljubljenčke in veterinarske storitve, ki dnevno sooblikuje boljši svet za hišne ljubljenčke. Mars Petcare ima skupaj 38 trgovskih blagovnih znamk v svojem portfelju, vključno z več kot milijardo vrednimi znamkami, kot so PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, BANFIELD® in IAMS®. Ostale vodilne znamke so: CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES®, KITEKAT®, CHAPPI®, CATSAN®, FROLIC®, PERFECT FIT®, GREENIES®, EUKANUBA in NATURA.

Značke: mačka pes

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri