Petdeset odtenkov sive spet podira rekorde

4. 12. 2014

Vstopnice za film, ki bo na naših velikih platnih šele februarja, gredo za med. Še več! Polnočna premiera v ljubljanskem Koloseju je že razprodana!

Kot so sporočili iz ljubljanskega Koloseja, je polnočna premiera Petdesetih odtenkov sive razprodana že slabe tri mesece pred prihodom filma.

Ker je bila ena dvorana s petsto sedeži za številne oboževalke in oboževalce očitno premajhna, so tako danes z odprtjem dodatne dvorane sprostili nadaljnjo prodajo vstopnic.

Polnočne premiere se bodo sicer odvile v vseh Kolosej in Cineplexx kinematografih minuto čez polnoč v noči iz srede, 11. februarja, na četrtek, 12. februarja.

Vse se je začelo s knjižno trilogijo!

Študentka književnosti Anastasia Steele naredi uslugo svoji sostanovalki in prevzame izvedbo intervjuja s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Ne sluti, da jo bo neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar popolnoma prevzel in zamajal njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki ga ogrožajo Christianove temačne skrivnosti iz preteklosti in njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi. Ko Ana počasi odstira tančico in spoznava temno plat svojega ljubimca, začne raziskovati tudi svoje želje in hrepenenja.