Plastične operacije, ki so se sfižile

Plastične operacije, ki so se sfižile (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
2. 3. 2018

Veliko zvezdnic se zateka k plastičnim operacijam. Nekatere, da bi ohranile mladosten videz, druge, da bi odpravile nepravilnosti, ki jih na telesu motijo. A vedno ne gre vse po načrtu.

Nekdaj ljubljenka Američanov Meg Ryan (55 let) je konec 80. let in v začetku 90. let bila ena najbolje plačanih igralk. Danes pa se marsikdo sprašuje, le kaj ji je bilo, da je šla posegat v obraz. Nikoli ni bila klasična lepotica, a je imela nekaj v sebi, da je takoj pritegnila pozornost in bila všečna. Očitno se je bala starosti in je po vsej sili želela obdržati mladostni videz. Redno je hodila gladit gube in večati ustnice. In ko se je pred dvema letoma prikazala na rdeči preprogi v Šanghaju, je bila skorajda neprepoznavna. Marsikdo je prepričan, da je njena obsedenost s plastičnimi operacijami uničila njeno kariero.

Igralka Jennifer Grey (57 let) je zaslovela v kultnem filmu Umazani ples ob že pokojnem Patricku Swayzeju. Napovedovali so ji lepo kariero, ki pa jo je že čez dve leti uničila z neumno potezo. Leta 1989 se je namreč odločila popraviti svoj nos, ki se ji je zdel prevelik in nekako nesorazmeren. "V operacijsko dvorano sem šla kot zvezdnica, ven pa sem prišla kot povsem anonimna oseba," danes odkrito pravi Jennifer. "To je bila zagotovo ena izmed najslabših odločitev v mojem življenju in za vedno bom ostala tista nekoč slavna igralka, ki je nihče ne prepozna." Dodaja, da je šele pozneje dojela, da je bil prav nos tisti, zaradi katerega je bila nekaj posebnega.

Plastične operacije, ki so se sfižile

Nekoč je Melanie Griffith (60 let) snemala film za filmom, njena kariera je cvetela in vloge so letele z neba. Potem pa se je začela odločati za estetske posege na obrazu. Pred kratkim je priznala, da je bila tako zasvojena s tem, da ni niti opazila, da je šla čez mejo z botoksom in podobno. Na srečo so ji drugi svetovali, naj odneha, ker je že neprepoznavna. Takrat jo je zajela panika, šla je k drugemu kirurgu in ga prosila, naj reši, kar se rešiti da. Danes upa, da je njen videz bolj naraven. V zadnjih letih se je nekajkrat pojavila v seriji, recimo v Havaji 5.0.

Plastične operacije, ki so se sfižile

Nekoč prepoznavna Renee Zellweger (48 let), ki se je vsi spomnimo iz filmov o Bridget Jones, je svoj videz povsem spremenila. Nekateri je celo niso prepoznali, ko se je pojavila na rdeči preprogi. Nobene gubice, oblika oči drugačna, dvignjene ličnice. "Vesela sem, da sem videti drugače. Živim drugačno življenje, bolj srečno, bolj izpopolnjeno in navdušena sem, da se to vidi. Moji prijatelji pravijo, da sem videti pomirjena. Da sem zdrava," je dejala in nekako zanikala, da je šla pod nož. Mi ji ne verjamemo.

Plastične operacije, ki so se sfižile

Nekoč je igralka Lara Flynn Boyle (47 let) veljala za eno najlepših žensk na svetu in bila je zagotovo ena najbolj nadarjenih igralk svoje generacije. Zaslovela je kot Donny Hayward v kultni seriji Twin Peaks, ki jo je režiral David Lynch. Pozneje je igrala tudi v seriji Ally McBeal. Avtor serije Pravica za vse je bil nad njo tako navdušen, da je samo zanjo ustvaril lik Helen Gamble. Potem pa se je začelo. Prvo lepotno operacijo si je igralka omislila leta 2001 in si povečala ustnice. Menda se je k popravkom zatekla po težavah z anoreksijo. A ustnice ji očitno niso bile dovolj in nato si je nekajkrat dvignila ličnice ter vanje vstavila vsadke. Njen videz se je spremenil na slabše, kar je vplivalo na kariero. Vlog je bilo vse manj, tu pa tam kakšna manjša, od leta 2014 pa je nismo videli nikjer, ne na TV-zaslonih ne na velikih platnih.

Plastične operacije, ki so se sfižile

Pevka Courtney Love (53 let), vdova pevca Nirvane, Kurta Cobaina, je bila uspešna glasbenica s svojo skupine Hole. Nekaj časa je celo kazalo, da bo uspela tudi kot igralka. Videli smo jo na primer v filmu Ljudstvo proti Larryju Flintu. A se to ni zgodilo. Malce je za to kriva njena odvisnost od drog in alkohola, nekaj pa tudi preveč plastičnih operacij, ki so povsem iznakazile njen videz. Prvi 'facelifting' je naredila pri 35 letih, pozneje je šla še na nekaj popravkov, a ni bilo nič boljše. Danes pravi, da ji je žal, da je podlegla temu trendu.

Plastične operacije, ki so se sfižile

Foto: Profimedia