Plesna predstava Compassion

27. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

Po uspešni predstavi v Cankarjevem domu se bo plesna predstava ponovila 2. 7. v Križankah.

Plesna predstava Compassion je mnogo več kot estetsko dovršena, gibalno atraktivna in izrazno prepričljiva podoba modernega baleta.

Compassion je v prvi vrsti bivanjska zgodba vsakega od nas in odgovarja na temeljna človeška vprašanja o biti, o smislu in neustavljivi želji po sprejetosti, ki nas maliči do neprepoznavnosti.

Compassion je vseživljenjska ljubezenska zgodba slehernika. Pretresljiva v svoji krhkosti in iskriva v upanju, ki ga nosi. Kjara Starič, s svojo koreografijo in mladimi plesalkami ter plesalci, najde odgovor v sočutju. Vendar ne v lažnem sočutju komercialne humanosti, ki polni lastni ego. V sočutju, ki izvira iz spoznanja o nujnosti preseči egocentrični individualizem sodobnosti. V sočutju, ki se rodi iz ljubezni do sebe in sveta kot edinega raja, ki je trenutno na voljo.

Predstava bo 2. 7. ob 21.00 v Križankah, Festival Ljubljana. Plesalo bo 15 plesalk in plesalcev Kjara's Dance Project v koreografiji Kjare Starič.

Doživite predstavo Compassion...

za samo 9 EUR!

Vse kar morate narediti je, da na blagajni Križank pravilno odgovorite na nagradno vprašanje "Kdo je koreografinja predstave Compassion".

Več o predstavi: kdp.si