"Po hitrem seksu pristala na urgenci in to je razlog zakaj!" (resnična zgodba)

"Po hitrem seksu pristala na urgenci in to je razlog zakaj!" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

Prav gotovo si ni predstavljala, da se bo končalo takole.

Si predstavljate, da se zjutraj pred službo 'na hitr'co' predate strastem s svojim dragim, kmalu zatem pa pristanete na urgenci, in to zaradi orgazma?!

Točno to se je zgodilo Liz, ki se je na nedolžno ponedeljkovo jutro s partnerjem Ericom odločila malo poigrati, preden odhitita vsak svojo pot.

A sledilo je neprijetno presenečenje, saj se njen orgazem kar ni in ni končal.

Svojo zgodbo je par delil tudi v oddaji 'Sex sent me to the ER' (v prevodu: zaradi seksa sem pristal na urgenci), kjer je Liz svojo težavo opisala kot 'neskončni orgazem'.

Kot je pojasnila, je pred odhodom v bolnišnico poskusila prav vse 'domače rešitve', od črnega vina do antihistaminikov.

"Vem, da bo večina ljudi, ki sem jim to še nikoli ni zgodilo, menila, da bi bil orgazem, ki traja pet minut ali celo eno uro, uresničenje njihovih sanj ... Dokler se vam to res ne zgodi," je povedala.

Po tem, ko sta se dve uri neuspešno 'borila' proti vztrajnemu orgazmu, sta se Liz in Eric vendarle odpeljala na urgenco, zatem pa še v lekarno po zdravila za umiritev, a vendar se je orgazem med tem vendarle končal.

"Nisem mogla verjeti, kaj se mi je zgodilo. Naenkrat sem samo čakala, da se ponovno vrne," je priznala Liz, ki je svoj tri ure trajajoč orgazem opisala kot izjemno izčrpajočo izkušnjo, tako fizično kot mentalno.

Da je bila zadeva še slabša, je Liz od tistega dne naprej začela redno doživljati spontane orgazme, in to brez kakršnekoli stimulacije.

"Doživljati sem ga začela med gledanjem televizije ali pa med sprehodom po ulici," je povedala. Kdaj bi jih doživela tudi do 12 dnevno. Po tem, ko ji je zdravnik predpisal zdravila proti tem napadom, je Liz še pet mesecev živela s spontanimi orgazmi, preden so se popolnoma umirili.

Njeno celotno izkušnjo si poglej TUKAJ:

 

Preberite več na Cosmopolitan.si