2 vstopnici za Foam Fest prejmejo ...

19. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Znani so nagrajenci za odmevni glasbeni dogodek Foam Fest, ki bo v soboto, 21. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani gostil največja imena elektronske glasbe.

Po 2 vstopnici prejmejo:

Daniela iz Ljubljane

Gregor iz Zgornje Besnice

Tjaša iz Ljubljane

Monika iz Šentvida pri Stični

Matjaž iz Ljubljane

Nagrajencem iskrene čestitke! O prevzemu vstopnic boste obveščeni po elektronski pošti.

Kaj vas čaka?

Foam Fest je največji pena party na svetu, ki združuje ljudi skozi glasbo in dobro vzdušje. Dogodek, ki nosi ime Foam fest je nastal leta 2009 v Beogradu in od takrat ga je obiskalo že več kot 80.000 ljudi.

Glede na to, da festival letos praznuje 5. obletnico bomo v soboto 21. septembra 2013 priča dvema dogodkoma. Eden se bo odvijal v rojstnem kraju festivala v Beogradu, drugi pa v Ljubljani, kjer si bodo obiskovalci lahko beograjski dogodek ogledali z neposrednim video prenosom.

Ljubljanski obiskovalci bodo tako priča kar dvema dogodkoma, ki bosta gostila največja imena elektronske glasbe. Gospodarsko razstavišče bodo med 12 urnim festivalskim spektaklom v peni ogrevali Roger Sanchez, Kurd Maverick in britanski glasbeni duo Freemasons.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri