Podarjamo vstopnice za nov slovenski film Adria blues

13. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

Na velika platna prihaja Adria blues - nov slovenski film Miroslava Mandića o post-vojnem rokerju, ki je izgubil vse ambicije. V sklopu nagradne igre podarjamo 10 vstopnic za premiero, 4 srečneži pa se bodo tudi srečali z ustvarjalci filma in se udeležili zvezdniške zabave.

Toni Riff je bil v osemdesetih rock zvezda. Med vojno je prišel v Slovenijo in se poročil s svojo takratno oboževalko Sonjo. Zdaj se že dve desetletji ne premakne z mrtve točke. Preživlja ga Sonja, ki dela na vroči liniji, medtem ko Toni cele dneve igra tetris.

Eden njenih stalnih telefonskih strank, hotelir Maks, se ponudi da organizira nastop njenega moža v svojem hotelu na slovenski obali. Sonja prepriča Tonija, da se za konec tedna odpeljeta na obalo, a mu koncerta ne omeni. Ko prideta pred hotel Adria, polepljen s plakati za koncert, Toni dojame, da ga je žena pripeljala tja pod pretvezo. Zapre se v sobo in se ne odziva na Sonjine prošnje, ki v tem koncertu vidi edini izhod iz njegove depresije.

Za premiero filma Adria Blues, v katerem igrajo Mojca Funkl, Senad Bašič, Peter Musevski, Inti Šraj, Valentina Pleskan, Taraniš Maja, in ki bo 27. avgusta na Ljubljanskem gradu, podarjamo 10 vstopnic.

Vse, kar morate storiti je, da nam do 16. avgusta na naš elektronski naslov govori-se@adriamedia.si pošljete prijavo s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek in naslov).

Med vsemi bomo izžrebali tudi 4, ki se boste lahko srečali z ustvarjalci filma in se udeležili zvezdniške zabave!

Vabljeni k ogledu napovednika:

Priporočamo