Podjetniški nasvet Klemna Gorenška - Junc Beef Jerky (Štartaj Slovenija)!

Podjetniški nasvet Klemna Gorenška - Junc Beef Jerky (Štartaj Slovenija)! (foto: Štartaj Slovenija Press) Štartaj Slovenija Press
15. 10. 2017

Ker ne postane vsaka dobra poslovna ideja tudi prodajna uspešnica, se gre učiti od tistih, ki jim je podjetniški podvig že uspel. Njihov uspeh nam je tako lahko v navdih, njihovo vztrajanje pa navkljub vsem oviram za velik zgled.

Klemen Gorenšek je eden od tistih štirih podjetnih fantov, ki jim je na prehranski trg uspelo lansirati nadvse zanimiv produkt - suhomesnati prigrizek Junc Beef Jurky.

A čeprav imajo fantje s prodkutom samim zares veliko dela, saj prigrizek v celoti pripravljajo sami in ročno, sta jim največ težav te dni povzročala prav promocija in marketing izdelka v okviru podjetniškega izziva Štartaj Slovenija, katerega del so.

Pomoč je dobrodošla!

"Zares veliko časa porabimo za to, da izdelamo prigrizek. Od rezanja mesa do končnega produkta preteče zares veliko časa. A najbolj zahtevno se nam še vedno zdi usklajevanje naših obveznosti v proizvodnji s sodelovanjem v oddaji Štartaj, Slovenija!, pogovori z novinarji in realizacijo vseh promocijskih in marketinških aktivnosti. Tudi zato smo se morali hitro znajti in najti ljudi, ki jih lahko zaupamo in za katere vemo, da nam bodo pomagali pri začetnih težavah z realizacijo proizvodnje. Tako nas je kakšne dneve v proizvodnji delalo tudi po dvanajst in več," je o tem, kako je fantom ta nenavaden izziv vendarle uspelo premagati, povedal Klemen Gorenšek in dodal: "Uvrstitev v Sparovo osmerico Štartaj Slovenija vidimo kot neprecenljivo priznanje in jemljemo za veliko priložnost! Prav s sodelovanjem v projektu smo dobili možnost uresničitve povsem novih idej z zares velikimi poslovnimi akterji v Sloveniji. Tako POP Tv kot Formitas in Spar Slovenija so vodilni vsak na svojem področju, zato nam njihova podpora zares veliko pomeni. Resnično jim je mar za nas in niso nas še pustili na cedilu."

Poslovni nasvet!

In kaj novopečenim podjetnikom še svetuje Klemen Gorenšek?

Predvsem naj dovolijo, da jim pomagajo le najboljši!

"Svet ponuja zares ogromno priložnosti za realizacije idej, po Sloveniji pa se tedensko odvijajo dogodki, na katerih vam podjetniki pojasnjujejo, kako je vaše ideje mogoče uresničiti. Zato se ne gre izgovarjati, da ne veste, kako se stvari lotiti. Upajte si sanjati, pljunite v roke, delajte in predvsem ne obupajte! Na vaši poslovni poti vas bo morda doletela tisoč in ena ovira. Morda si boste včasih tudi rekli: 'Mi je bilo tega treba? Ali ne bi raje delal v eni službi, dobil tisto plačo in po osmih urah prišel domov?' Če boste vztrajali tudi v takšnih trenutkih, boste na dobri poti, da vam uspe!"

Ne spreglejte!

Podjetni četverec se s svojo specialiteto Junc Beef Jurky predstavlja v oddaji POP TV Štartaj, Slovenija!, njihova suhomesnati prigrizek pa vam je že na voljo na posebnih policah v megamarketih Interspar.

Junc Beef Jurky

Interspar