"Položila mi je prst na usta, nato mi je slekla hlače in šla na kolena ..." (bralec o najbolj vročem seksu v naravi)

"Položila mi je prst na usta, nato mi je slekla hlače in šla na kolena ..." (bralec o najbolj vročem seksu v naravi) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2022

"Prisežem, da sem od nje želel zgolj poljub, a me je ona hitro presenetila in predlagala nekaj bolj norega."

"Prijateljica, v katero sem že nekaj časa zagledana, me je povabila na rojstni dan, ki ga je praznovala na svojem vikendu, nekje v okolici Celja. Ker sem tja prišel kasneje kot ostali je zunaj bilo že precej temno in zdelo se mi je, kot da se vozim nekje po gozdu. K sreči sem čez nekaj minut prišel do njenega apartmaja, ki je stal sredi gozdne jase.

Zabava je bila super, veliko smo plesali, se pogovarjali in igrali družabne igre. Po nekaj rundah beerponga sem zbral pogum in se približal prijateljici ter jo objel in vprašal, če bi z mano odšla nekam na samo. Prisežem, da sem od nje želel zgolj poljub, a me je ona hitro presenetila in predlagala nekaj bolj norega.

Odpeljala me je nekaj metrov stran od vikenda in zdelo se mi je, kot da sva se znašla v pravem tropskem gozdu. Nje narava očitno ni nič motila, saj me je stisnila ob drevo in strastno poljubila ter pri tem z roko segla v moje hlače.

Trznil sem, saj njene poteze nisem pričakoval, ona pa se mi je nasmehnila in položila prst na usta ter mi namignila, naj ostanem tiho, da naju ostali ne bi slišali. Nato mi je slekla hlače in šla na kolena.

Kljub temu, da se mi je na trenutke zdelo, da sem iz gozda slišal glasove divjih živali, sem v seksu s prijateljico užival. Bilo je kratko in sladko, saj se ji je mudilo nazaj na zabavo, a zame vseeno nepozabno.

Kar pa se seksa v naravi tiče, mislim, da bom kljub dobri izkušnji raje ostal pri domači postelji."

Preberite več na Cosmopolitan.si