Popolno darilo: vstopnice za TOP7 najboljših komedij

14. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

December je mesec, ki ima v osebnem in poslovnem življenju ljudi prav poseben status. Je mesec praznovanj in tisto obdobje v letu, ko je treba izbrati vsaj eno 'popolno darilo'.Popolno darilo je lahko katerakoli izmed Špasovih sedmih vrhunskih komedij.

Špas teater je občinstvu popolno darilo predstavil v obliki posebne ponudbe sedmih najboljših komedij ta hip v Sloveniji, kot gre soditi po rekordnem številu razpisanih predstav v gledaliških dvoranah širom po Sloveniji in tudi po zelo pozitivnih odzivih občinstva ter medijev.

Ustvarjalci Špas teatra so v duhu zabavnega slogana Mejte se fajn! zasnovali decembrsko kampanjo Popolno darilo, ki je odlična ideja za decembrsko obdarovanje. »Ko podarite smeh in dobro voljo, je to preverjeno uspešna formula. Ko podarite kakovostno komedijo z izjemno igralsko zasedbo, podarite popolno darilo.« je prepričana Urša Alič, direktorica Špas teatra.

Pod popolnim darilom se namreč skrivajo nekatera največja imena slovenskega gledališča, komedije oziroma televizije, kot so: Denis Avdič, Ranko Babič, Jonas Žnidaršič, Lado Bizovičar, Mojca Fatur, Ivo Ban, Lojze Svete, Nataša Jure Godler, Klemen Bunderla, Boris Cavazza, Milena Zupančič, Radko Polič in mnogi drugi.

Popolno darilo je lahko katerakoli izmed Špasovih sedmih VRHUNSKIH KOMEDIJ:

Enostavno do vstopnic

Vstopnice za komedije lahko za najbližje ali poslovne partnerje posamezniki ali podjetja kupite v treh različicah:

  • ŠPASNA KARTICA, ki ponuja imetniku dodatni 10-odstotni popust
    Posebna ugodnost: do 24.12. vam ob nakupu dodajo 25% vrednosti
  • DARILNA VSTOPNICA, ki je vrednostni bon, s katerim obdarovanec sam izbere predstavo oziroma termin. Posebna ugodnost: Ob nakupu 10 darilnih vstopnic, vam 1 podarimo (10 plačaš + 1 gratis)
  • VSTOPNICE ZA TERMINE V JANUARJU, vstopnice za konkreten termin in konkretno predstavo.

Vstopnice so na voljo v obliki spletnega nakupa, na blagajni Špas teatra v KD Mengeš ter na številnih prodajnih mestih po Sloveniji (Eventim, Pošta Slovenije, Big bang, Mercator centri, DZS, Interspar, Trafike 3dva, Kompas).

Posebne ugodnosti so na voljo samo na blagajni v Špas teatru. Več info na www.spasteater.com

Naj bo december za vas prijeten in kar najbolj poln popoln!

Priporočamo