Iskrena izpoved poročenega moškega: "Svingala sva z najinima sosedoma ... to je bila nepozabna izkušnja!"

30. 6. 2024
Deli
Iskrena izpoved poročenega moškega: "Svingala sva z najinima sosedoma ... to je bila nepozabna izkušnja!" (foto: Profimedia)
Profimedia

Par iz Srbije je sklenil, da si popestri spolno življenje, a nečesa takega resnično nista pričakovala ...

Moški je sklenil, da bo na spletnih straneh, namenjenih tovrstnim izpovedim, delil svojo zgodbo.

"Po mnogih prebranih zgodbah sem sklenil, da delim svojo resnično izkušnjo. Z ženo sva vedno imela super seks, sčasoma pa sva začela uvajati še fantazije. Predstavljala sva si, da je z nama še ena oseba, moški ali ženska. Enkrat sva prišla na idejo, da bi bil z nama v postelji par. To je sčasoma postala rdeča nit najinega spolnega življenja.

Sčasoma sva sklenila, da najino skupno fantazijo tudi uresničiva, zato sva se registrirala na nekaj spletnih straneh za take pare. Skušala sva najti par, s katerim bi se spoznala in ga spustila v najino spalnico. Vse skupaj je bilo res naporno, saj je veliko lažnih profilov. Predstavljajo se kot par, a ko prižgeš kamero, se pojavi nek moški z raznimi izgovori, češ da je žena ravnokar šla v trgovino ...

Spoznala sva nekaj parov, s katerimi sva šla na kavo. No, zmenjena sva bila, da nam morajo biti ti ljudje všeč. Pri prvem paru sva samo prišla na kavo in pobegnila! Ženska je bila videti v redu, moški pa ... katastrofa! Majhen in debel. Ne vem, kako lahko njegova žena seksa z njim.

Naslednji par je prišel z dvema majhnima otrokoma. Ko sva to videla, sva se že na vratih lokala obrnila in odšla. Na tej točki sva začela razmišljati, da bi preprosto odnehala. A po tem se je oglasil par, ki je zvenel zelo v redu. Razmenjali smo si slike in ugotovila sva, da sta videti res dobro in da bi se z njima spustila v to pustolovščino. E-mail, s katerega je bila poslana slika, je vseboval ime in priimek. No, to sem poguglal in ugotovil ...

Ženi sem rekel: Joooj!

Žena: Kaj je?

Jaz: Ti ljudje so najini sosedi!

Žena: Res?

Jaz: Ja, živita 100 metrov stran!

In res - živela sta zelo blizu, a se sploh nismo poznali. Napočil je dan spoznavanja, prišla sta na kavo in bila sta nama všeč. Ona je srednje velika temnolaska z ogromnimi prsmi, on pa visok moški normalne postave. Večkrat smo se dobili na kavi, a do akcije še ni prišlo. Z ženo sva se začela pogovarjati, da iz tega ne bo nič, saj nihče ni naredil prvega koraka. Rekel sem ji: "Nocoj se pripravi na seks, jaz bom začel, in če ne bosta za, bova pač končala z njima."

Dobili smo se pri njih, postregla sta kavo in bambus (kot vedno). Nekaj kapljic vina je padlo na stol, on je šel po krpo, da bi ga pobrisal. Ko se je vrnil, sem mu rekel, da bova zamenjala sedeža. Jaz sem sedel k njegovi, on pa k moji ženi. Začel sem se je dotikati, on je to videl in je naredil isto z mojo ženo.

Kmalu smo se začeli poljubljati, njegova žena je to komaj čakala. To je bil pravi boj z jeziki, zdelo se mi je, da se ni poljubljala že celo večnost. No, tudi pri moji ženi ni bilo nič kaj drugače - kmalu je bila "all over" po temu tipu. Videl sem, da res uživa, a začutil, da se boji, kako se bom jaz odzval na vse skupaj. Kmalu je mojo ženo prijel za roko in jo odpeljal v spalnico. Ona me je gledala z bojaznijo, a sem se samo nasmehnil. Nato sva še midva šla v spalnico. Moja žena je bila že brez hlačk ...

Tudi jaz sem slekel njegovo ženo in vsi štirje smo se znašli goli na postelji. Bil sem zelo vzburjen, začel sem seksati z drugo žensko, medtem ko je moja žena divje seksala s sosedom. Čez nekaj časa smo bili en sam klopčič udov in vse skupaj je bilo zelooo divje. Ko smo končali, smo se stuširali, malce posedeli v dnevni sobi, nato pa sva se midva odpravila domov.

In kaj se je zgodilo? Bila sva totalno vzburjena! Ko sva zaprla vrata najinega doma, sva se takoj začela poljubljati, vse skupaj se je končalo z noro divjim seksom. Ko sva končala, sva družno ugotovila, da je bil ta sving nekaj noro dobrega. S sosedoma sva se začela pogosto dobivati. Včasih bi me njegova žena poklicala, naj pridem na hitri seks, enako je z njenim možem počela moja žena. Zmenili smo se, da lahko preizkusimo vse možne kombinacije, kadar koli hočemo.

To naše interesno druženje je bilo vroče kar štiri leta, potem pa so se zadeve malce ohladile. Trenutno iščeva drugi par, ki bi ga vključila v najine igrice ..."

Preberite še: