Postavni avstralski gasilci tudi letos pozirali za koledar

Postavni avstralski gasilci tudi letos pozirali za koledar (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2019

Avstralski gasilci, izjemno postavni fantje, že od leta 1993 pozirajo za koledar, prihodke od prodaje pa namenijo dobrodelnim projektom. Tudi letos so se lotili snemanja slik v družbi prisrčnih živali.

In prepričani smo, da bodo koledarji krasili marsikatero pisarno. Gasilci vsak dan tvegajo svoja življenja, da bi rešili druge ljudi. Marsikateri med njimi pa se rad odzove vabilu na snemanje v družbi živali - vse to počnejo zaradi plemenitega cilja, za pomoč lokalnim skupnostim.

Gasilec Jeff, ki je na naslovnici koledarja z mačkami, pri projektu sodeluje že devet let. "Tako lahko dosežemo pozitivne spremembe. S prodajo koledarja pomagamo tistim, ki potrebujejo pomoč. Letos imamo več humanitarnih organizacij, ki bodo dobile denar od prodaje," je dejal Jeff.

V zadnjih 17 letih so s prodajo koledarjev gasilci zbrali več kot tri milijone dolarjev, ki so jih namenili humanitarnim organizacijam po celi Avstraliji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri