Potrebujete brezplačni pravni nasvet? Pišite nam in dobili ga boste!

Potrebujete brezplačni pravni nasvet? Pišite nam in dobili ga boste! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2019

Se tudi vi kdaj znajdete v dilemi, ko ne veste, kaj vam po zakonu pripada, kdaj ste upravičeni do nujnega dednega deleža in kakšna oporoka je zares veljavna? Odslej boste na takšna in podobna vprašanja odgovore dobili tudi na naši spletni strani.

Na spletni strani Govori.se pričenjamo s pravno rubriko, kjer bo pravna svetovalka Staša Horvat, univ. dipl. prav., odgovarjala na vprašanja pravnih laikov. Za posamezno rubriko bo izbrala najbolj zanimivo temo in vam skušala podati kar najbolj izčrpen odgovor.

Ste morda sredi ločitvene bitke in ne veste, kakšne so vaše pravice? Se sprašujete, ali ste upravičeni do odpravnine? Kaj je nujni delež pri dedovanju in kdo je upravičen do dedovanja? Si želite prodati zemljišče, a nimate urejene poti? Prodajate stanovanje, a je to še vedno pod hipoteko? 

Odslej boste odgovore na takšna vprašanja odgovore lahko dobili tudi na naši spletni strani.

Pošljite nam vaša vprašanja!

Če imate tudi vi takšna ali podobna vprašanja in ne veste kam se obrniti, lahko pišete na pravnosvetovanje.hk@gmail.com, Staša Horvat, diplomirana pravnica, pravna svetovalka in lastnica Pravne pisarne HK.

Med vsemi prispelimi vprašanji bomo skupaj s Stašo Horvat izbrali tista, za katere odgovore menimo, da bodo najbolj zanimali največ naših bralcev ter jih na naši spletni strani (brez osebnih navedb spraševalca) tudi javno objavili.

Vabljeni k sodelovanju!