Poznate zgodbice z vašim otrokom v glavni vlogi?

13. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Na tržišče so prišli Mali junaki - unikatne personalizirane otroške knjige, kjer vaš otrok tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh izjemnih ilustracijah, zaseda glavno vlogo.

V založniški hiši Mali junaki so se vprašali, kaj je glavna motivacija za branje pri otrocih in odgovor je bil na dlani – poistovetenje z glavnimi junaki.

Zakaj jim torej ne bi dali priložnosti, da tudi oni sami rešijo zmajevega mladička pred hudobnimi vojščaki, da odkrijejo, kako najhitreje do maminih slastnih palačink ali rešijo zabavo s simpatičnim pevskim nastopom.

Glavni junak nastopa tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh ilustracijah.

Zato da se tudi pri slednjih kar najbolj približamo dejanskemu izgledu otroka, lahko ob naročilu knjige Mali junaki izberete vizualne lastnosti glavnega junaka, kot so seveda spol, nato pa še barva in oblika las, očala, pegice ...

Zgodbice, izmed katerih lahko izbirate in jih je na voljo vse več in več, so napisali priznani slovenski pisci otroških zgodb, pravljic in poezije, za ilustracije pa so poskrbeli najboljši umetnike te zvrsti.

Otrokom, njihovim staršem, tetam in stricem, dedkom in babicam želimo zagotoviti kar najboljšo bralno izkušnjo, zato so vse knjige Mali junaki tiskane na visokokakovostni papir in zvezane s trdimi platnicami.

Cena posamezne unikatne personalizirane knjige je 35 € in jo lahko naročite na www.malijunaki.si.

Značke: junaki Mali

Priporočamo