POZOR: Ste vedeli, da lahko pridete do zdravnika brez čakalne vrste? Preverite, kako!

POZOR: Ste vedeli, da lahko pridete do zdravnika brez čakalne vrste? Preverite, kako! (foto: Promocijsko gradivo / Vzajemna) Promocijsko gradivo / Vzajemna
16. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Ker vaše zdravje ne more čakati, je treba ob poškodbi ali bolezni ukrepati takoj.

Dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev v samo nekaj dneh

Pozabite na dolge čakalne vrste in visoke stroške zdravljenja, ki lahko trajajo več mesecev ali celo let. Vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe lahko stanje namreč poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje, medtem ko lahko pregled ali poseg pri zasebnem izvajalcu pošteno osuši vaš družinski proračun. 

Zdravstvena polica je Vzajemnino zavarovanje, ki obljublja čisto drugačno izkušnjo zdravstva: brez čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev.

Več o Zdravstveni polici preberite TUKAJ.

Brezplačna asistenca, kjerkoli ste

Z Zdravstveno polico vam ne bo treba skrbeti za dokumentacijo, številne klice in čakanje. Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuh zdravja, kjer za vas v celoti pripravijo načrt zdravljenja in vas vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja - doma ali v tujini.

Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve v primeru bolezni in poškodb. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuh zdravja je trenutno vključenih več kot 50 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

Zdravstveno polico oblikujte po svoje

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah in glede na vaš življenjski slog, hkrati pa si sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote za zdravstveno varstvo za področja, ki so vam najpomembnejša.

V zavarovanje sta vključeni še dve dodatni storitvi, in sicer posvet z zdravnikom v živo prek videa ali klasičnega klica in Dr. Posvet, varen in zaseben kanal, kjer lahko zdravniku prek izbrane aplikacije za klepet (Viber, Facebook Messenger, WhatsApp, ...) kadarkoli zastavite vprašanje, če ste v skrbeh. Na vaše vprašanje vam bo v najkrajšem možnem času odgovoril eden od sodelujočih zdravnikov.

Dr. Posvet vam je na voljo 365 dni, 24 ur na dan

Več o Zdravstveni polici preberite TUKAJ.