Predstavljamo najlepše kotičke v Sloveniji in bližnji okolici (in kateri znani Slovenci so jih obiskali!)

Predstavljamo najlepše kotičke v Sloveniji in bližnji okolici (in kateri znani Slovenci so jih obiskali!) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2020 | Promocijsko sporočilo

Kam se boste odpravili ta vikend? Naj vam damo namig: vrhunski Samsung pametni telefoni (serije Galaxy A, Galaxy S20 ali Galaxy Note20) in Google aplikacije bodo olajšale vsak vaš izlet. Poglejte, katere točke vam svetujejo znani Slovenci in vplivneži ...

Do srca in nazaj

Srce med vinogradi je zadnjih nekaj let ena najbolj znanih slovenskih znamenitosti, še vedno pa se najde kdo, ki je še ni obiskal. Ste med njimi tudi vi?

Naj vas tja, tako kot vplivnico in ljubiteljico vsega lepega - Matejo, popelje novi Samsung Galaxy S20 telefon z vrhunskimi tehnologijami in Google Maps aplikacija, s katero ne boste zgrešili priljubljene točke. Ulični pogled (Street View) bo poskrbel enostavno navigacijo in preusmerjanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja•Ljubki dom (@ljubkidom) on

Ljubljana ljubljena

Če živite v najlepšem mestu na svetu ali pa boste ob naslednjem izletu le turist v naši prestolnici, lahko v Ljubljani še vedno nadjete skrite kotičke in instagramabilne lokacije, ki vas bodo navdušile.

Uporabniki Samsung telefonov, med njimi je tudi modna navdušenka in vplivnica Eva, prisegajo na njihovo dobro kamero. Piko na i pa fotografijam doda Snapseed - aplikacija za najkakovostnejše urejanje fotografij, potrjena tudi s strani tistih, ki se s fotografijo ukvarjajo profesionalno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love, Eva ❤ | fashion | beauty (@evaahacevcic_pakiz) on

Za pohodnike

Tisti, ki med poletjem raje zavijete po gorsko ohladitev, boste v Sloveniji našli številne možnosti, čudovite razglede pa lahko najdete tudi v sosednji Italiji. Bine, strastni ekstremni športnik in pohodnik, je izbral Dolomite, kamor ga je vodil Samsung.

V gorah boste za svojo varnost morali poskrbeti sami, medtem ko bo Google Play Protect poskrbel za vaš Samsung Galaxy Note20.

Preverja namreč našo Samsung napravo in se prepriča, da imamo vedno najnovejši operacijski in varnostni sistem ter najnovejše različice naših najljubših aplikacij, hkrati pa nas varuje med brskanjem po spletu in tveganimi stranmi ter ponuja možnost »Najdi mojo napravo«.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ski guide (@binezalohar) on

Ko zadiši po morju

Dubrovnik, ki ga radi obiščejo številni zvezdniki in kjer je posneto lepo število holivudskih filmov, pa je priljubljena počitniška destinacija tudi med Slovenci. Letos tam počitnikuje tudi vlogerka Lana, ki svoje trenutke v foto in video obliki zajema s Samsung pametnim telefonom serije A.

Poleg tega, da lahko z eno naprave posnamete, uredite in objavite svoje fotografije in posnetke, pa je še posebej preprosto spremljati vsebine vaših najljubših ustvarjalcev vsebin, zmogljiva baterija Samsung telefonov pa bo idealna tudi za igranje iger ali poslušanje vaše naljubše glasbe. Z vašo Galaxy napravo pa dobite tudi brezplačno uporabo storitve YouTube Premium, da boste lahko uživali v gledanju videoposnetkov ali poslušanju glasbe brez oglasov in brez povezave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Briški (@lanabriski) on

Vse Google aplikacije in storitve, kot so Gmail, Google Maps, Google Koledar, Google Drive, Google Photos in številne druge, so že vnaprej nameščene na Samsung pametnih telefonih

Google Maps ima največjo bazo podatkov ter se popolnoma sklada z Google Earth in Google Street View aplikacijo, kar ustvarja kombiniran navigacijski sistem z največjim številom uporabnikov po vsem svetu, Microsoft Office aplikacije pa so idealne za delo ali študij na daljavo, saj nudijo tudi skeniranje in podpisovanje dokumentov v PDF obliki ali pretvarjanje slik v Excel tabelo.