Ooo, kakšne odlične zamisli! Mama samohranilka je preuredila svoj dom, za vse skupaj pa je dala zgolj 1700 evrov!

27. 4. 2024
Deli
Ooo, kakšne odlične zamisli! Mama samohranilka je preuredila svoj dom, za vse skupaj pa je dala zgolj 1700 evrov! (foto: profimedia)
profimedia

Ja, lahko bi rekli, da domišljija pri nekaterih ljudeh res ne pozna meja. To je dokazala mama samohranilka, ki je ustvarila svojo oazo znotraj štirih sten.

V takem domu je preprosto nemogoče biti slabe bolje. Poln je svetlih in zabavnih barv, hiša kar "diha" pozitivno energijo. Mama samohranilka Emma Parkes iz Shropshira v Angliji se je z otrokoma preselila v kmečko hišo. Iz nje je naredila zelo simpatičen dom, ki je za družinico naravnost sanjski.

Emma Parkes se sicer ukvarja z izobraževanjem otrok s posebnimi potrebami, tokrat pa se je izkazala kot prava notranja oblikovalka. Skupaj z otrokoma, 18-letno hčerko Poppy in osemletnim sinom Ralphom, se je preselila v hišo na obrobju majhne vasice, ki ni imela posebne "duše". Trisobni hiši je želela dati vzdušje doma v vintage stilu, o katerem je sanjala, z veliko barvami in šarmom. Pri dekoraciji je uporabila rabljeno pohištvo in poslikane stenske poslikave ter večino dela opravila sama.

Z dovoljenjem najemodajalca, ker je hiša najemniška, se je Emma lotila dela in najprej odstranila stare preproge, ki so skrivale rustikalne parkete, ki jih je nato prebarvala v belo. Z izbiro ženstvene in vznemirljive barvne palete je Emma v vsako sobo v domu prinesla pečat barve in za prenovo porabila skupno 1700 eur.

"Ko smo se vselili, je bila celotna hiša bledo krem ​​barve, a strukturno zdrava. Želela sem vnesti boho barve in veliko rastlin po vsej hiši," je Emma povedala za Jam Press. Prva soba, ki se je je lotila, je bila dnevna soba, za katero je odštela 900 eur in jo opremila z rabljenim retro pohištvom, na steno pa je nalepila vesele tapete.

Vir: Sensa.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk