Prevozi z avtomobili, ki vam »berejo« misli

3. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo

Mednarodno podjetje GoOpti, s katerim je v zadnjih petih letih potovalo že več kot 630.000 ljudi, zdaj ponuja novost tudi za podjetnike in podjetja. Z zasebnimi in skupinskimi poslovni prevozi bodo potniki v poslovnih vozilih deležni brezskrbnega in udobnega prevoza, njihova podjetja pa bodo s tem dosegla nižje stroške poslovnih potovanj.

Renault Talisman
Renault Espace

»Našim potnikom bomo omogočali nepozabno izkušnjo prevoza v avtomobilih, opremljenih z najnovejšo svetovno tehnologijo multi-sense. Gre za tako imenovano intuitivno tehnologijo, s katero se vozilo višjega cenovnega razreda prilagaja potnikom,« je povedal Marko Guček, direktor podjetja GoOpti. Vozni park podjetja, v katerem je več kot 430 vozil 64 prevoznih podjetij, s katerimi sodeluje GoOpti, bo tako oktobra bogatejši za šest novih prestižnih vozil Renault Talisman in Renault Espace.

»Poslovneži, ki potujejo do okoliških letališč ali do večjih mest, kjer imajo sestanke in poslovna srečanja, cenijo udobje in čas, ki ga lahko posvetijo bodisi pripravi na sestanke bodisi le sprostitvi,« je še povedal Guček.

»Renault Talisman in Renault Espace zagotavljata pravo multisenzorično doživetje. Tehnologija multi-sense omogoča, da se vozilo prilagaja potnikom in jim tako ustvarja povsem novo razsežnost užitka v vožnji,« pojasnjuje Matjaž Križnar, direktor prodaje velikim kupcem pri Renault Adriatic, ki pozdravlja sodelovanje s podjetjem GoOpti. Oba modela zagotavljata posebno zmes udobnosti in užitka v vožnji, saj upoštevata najsodobnejše trende na področju dizajna, mednarodne standarde kakovosti in ekološke smernice, hkrati pa, zahvaljujoč tehnologiji multi-sense, sledita trenutnemu razpoloženju voznika. Vse omenjene prednosti in drobno Renault pozornost bodo zdaj lahko izkusili tudi potniki, ki zaupajo storitvam GoOpti in cenijo kakovost.

Zasebni ali skupinski prevozi poslovnega razreda s posebnimi poslovnimi vozili so vsem uporabnikom na voljo od danes. Še vedno pa je prav vsem, ki si prevoz rezervirajo prek mednarodne spletne platforme GoOpti, med drugim na voljo paket Popolna brezskrbnost, ki ga je GoOpti ponudil svojim potnikom kot eno prvih tovrstnih podjetij v svetovnem merilu.

O GoOpti

Spletna platforma za prevoze GoOpti je svojo pot začela pred petimi leti v Sloveniji, danes deluje še v Italiji, Avstriji in na Hrvaškem. Glavno poslanstvo podjetja je organizacija visokokakovostnih prevoznih storitev, ki so dosegljive vsakomur, in omogočanje mobilnosti na stroškovno učinkovit in okolju prijazen način. Danes imajo 25-odstotni tržni delež vseh, ki potujejo na letališča po Sloveniji, vsak dan so prisotni v sedmih državah. Podjetje zaposluje več kot 50 ljudi, sodeluje pa z več kot 60 prevozniki s skupaj več kot 400 vozili.