Prha še nikoli ni bila tako popolna

Prha še nikoli ni bila tako popolna (foto: Geberit Press) Geberit Press
31. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Klasične prhe in tuš kabine so preteklost. Raje si omislite trenutno najbolj zaželeni trend sodobnih kopalnic – odprto, breznivojsko elegantno prho v stilu prestižnih spajev.

Brez neprijetnih robov si hkrati poenostavite čiščenje, svetujejo pri Geberitu, vodilnem inovatorju na področju sanitarne tehnike. Takšni prhi do popolnosti manjka le še elegantna pršna kanaleta Geberit CleanLine. Njen preprost in dizajnerski videz v trenutku olepša vsako kopalnico, hkrati pa je izjemno praktična in higienična, saj je čiščenje zelo enostavno. V nasprotju z običajnimi kanaletami ima inovativen vstavek v obliki glavnika, ki ujame večje nečistoče. Enostavno ga odstranimo in očistimo v nekaj sekundah. Zagotavlja popoln tok vode, ne glede na to, kam v pršni površini postavite kanaleto in kje med tuširanjem stojite. Za resnično popoln užitek pri prhanju. Za piko na i je kanaleta Geberit CleanLine lahko pokrita tudi s ploščicami, tako da se skoraj neopazno zlije s pršno površino, prilagodite pa lahko tudi njeno dolžino, za praktično neomejene možnosti oblikovanja. Za svojo oblikovno dovršenost je kanaleta kot ena izmed številnih Geberitovih pametnih rešitev tudi prejela nagrado Reddot design Award. S pomočjo Geberitove pametne rešitve se med tuširanjem lahko počutite kot v prestižnem spaju ali kot v elegantnem bungalovu na rajskem otoku.

   

O Geberitu

Globalno podjetje Geberit je vodilno v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Geberit posluje kot povezana skupina in je zelo močno prisoten v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnologije in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega 30 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v več kot 50 državah in je v letu 2018 ustvaril neto prodajo v višini 3,1 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX; od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).

Značke: Geberit prhe